6 éves kisfiú megnézheti, hogy dolgozik egy BUK?
Én nem mutatnám meg neki.
Lehet, hogy semmi különös nincs benne, de elkezdene kérdezni arról, hogy ez a rakéta mit csinál, miért lőtték ki stb. és elég hamar oda juttok, hogy emberöléshez használják. Kár ezt ragozni egy 6 éves előtt.
Itt egyedül a 2. érti.
Ez szomorú.
A többi sík hülye, hogy beveszi.
6-7 éves koromban apám vitt, hogy fegyvereket próbáljunk (nézni őket ahogyan lőnek azokkal és utána pózolni velük mintha mi is lőnénk), ez számomra hatalmas élmény volt. Mi van veled 2024, ne legyünk ennyire érzékenyek!
10:02 szerintem kussolj el vagy menjetek lepkékre vadászni!
7-es, bennem föl se merült, hogy élőben nézik végig. Egyébként katonai létesítménybe nemhogy egy 6 éves gyereket vagy a kamaszkorú bátyját, de egy felnőttet sem engednek be, ha illetéktelen. Azt gondoltam, az a netes ismerős fölveszi a telefonjával és elküldi interneten a kérdezőnek.
Vagyis úgy értettem, hogy a kérdező kérdése arra vonatkozik, hogy interneten megnézze-e a 6 éves öccse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!