Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, hogy az 5...

Mit csináljak, hogy az 5 évesem ne ilyeneket nézzen a tv-ben?

Figyelt kérdés

Nasty, Diana

Ezeket akarja állandóan nézni, van 6 db idősebb unokatesója akikkel sok időt tölt, és azok is nézik ezeket...

Amúgy az a része nem érdekel, olyan kommentek, hogy minek néz tv-t, nem ebből áll az élete, 5 éves, járt már 6 országban, idén is megyünk 3 új országba, nyitott a világra, értelmes, járunk 2 hetente könyvtárba, én is olvasok évi 50-60 könyvet, neki is sokat olvasunk, elolvastuk már az összes Nyúl Pétert, Babarókát, Pettsont, Disney klasszikust,meg mikor mihez van kedve, most épp a Brúnó Budapesten-t olvassuk vele de a Lassie-t is szereti hallgatni, szóval érdekli a hallott mese is, de tv-ben csak ilyen (szerintem) hülyeségeket akar nézni, nekem nagyon nem szimpatikusok ezek. Ti engedtek ilyeneket nézni? Én fújom fel? Múltkor hallottam az egyik youtube anyuka is mondta videóban hogy a 6 évese ezeket nézni, szóval lehet más gyerek is nézi ezeket csak én hiszem hogy nem?

2024. márc. 2. 15:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

Még szerencse, hogy a gyerek akarja nézni, és nem rád akarja rádkényszeríteni, hogy te nézd.

Így hogy NEKED nem tetszik, amit Ő néz, szerencsére senkinek sem probléma...

2024. márc. 2. 15:52
 12/26 A kérdező kommentje:

Oviba jár, de kb havi egy hetet minimum beteg, főleg hogy már egy kis köhögéssel is hazapaterolják.

Kiscsoportban kb 2 hét itthon, 2 hét betegség volt, most középsőben átálltunk az 1 hét itthon, 3 hét ovira, de ugye mellé jön még a nevelés nélküli napok, meg most áram nem volt 3 napig karbantartás miatt azért nem lehetett vinni, meg aztán 2 hét téli szünet, 4 hét nyári, stb..nem tudok állandóan szabin lenni meg táppénzen, márcsak anyagilag se akarok állandóan táppénzen lenni + szeretem a munkám de állandó kimaradással csak görgetem magam előtt, nekem se jó kimaradni, mert 2 nap alatt van 800-900 olvasatlan emailem, utána meg csak megőrülök. Mamák nincsenek, fizetett segítség meg nem nagyon van olyan akinek azt mondom holnap gyere mert beteg és azonnal ráér, vagy vállal beteg gyereket, arról meg nem is beszélve, hogy 30.000/nap árat kérnek egy 8-9 órás gyerekvigyázásra alsó hangon, volt már hogy kifizettük.. nem akarok 10 éves koráig nem dolgozni. Nem tudom más hogy csinálja amúgy. A férjem szokott vele lenni még esetleg, de ő home officeban nem tud lenni. Téli szünetben 1 hetet most ő volt, nyári szünetre is most ő lesz 1 hetet (plusz 1 hét a közös egyszerre szabink)

2024. márc. 2. 15:54
 13/26 A kérdező kommentje:
#11 végülis igaz, csak az érdekel más hasonló korú gyerek is néz e ilyeneket? Mert én sz*r anyának érzem magam,hogy ilyen baromságot néz, de ha tudnám hogy más gyerek is néz ilyet, lehet elengedném
2024. márc. 2. 15:57
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
Dianaval mi a baj? 4 éves lesz nemsokára a kisfiam, ő is nagyon szereti.
2024. márc. 2. 15:59
 15/26 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Az én gyerekeim is ezeket nézik :) és nagyon sok családot ismerek akiknek ilyen korú gyerekeik ezeket nézik.

Szerintem nincs benne semmi rossz….. jatszanak , meg megmutatjak az elemenyeiket ez miert baj?

Egyedul csak azt banom benne , hogy nem magyarul beszelnek es igy nem ertenek semmit amiket mondanak. Egyebkent meg had nezzek.

Ok szoktak meg a Vlad&Nikit is nezni 😃

Jobb mintha tiktokkoznanak! Mert ismerek olyan csaladot is aki oda adja a telefont a gyereknek es egesz nap csak azt latod,hogy lapozgassa a telefont a tiktokon. Na azt nem engednem az biztos.

2024. márc. 2. 16:06
 16/26 A kérdező kommentje:
Ja, igen, Vlad&Nikit is néz néha, de azt ritkábban, meg Blippit, de mostanában már azt sem. Inkább a Nastya meg Diana most amikre ráállt. Hát megnyugtató azért hogy más gyerek is nézi ezeket, nem csak a miénket érdekli
2024. márc. 2. 16:10
 17/26 anonim ***** válasza:
41%

ha otthon van veled akkor ne gyerek szabja meg mit nėzen hanem TE! ha te nem akkarod hogy azt nėze akkor nem fogja nézni ha nem tetszik lehet bevonulni a szobájåba játszani egyedül.

Nálatok a GYEREK A FÖNÖK ? vagy TE ?

nálunk az volt ha én nekem nem tetszet mert hülyesėgnek tartotam azt mesėt akkor azt nem nézhete .

2024. márc. 2. 16:16
 18/26 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiban, ahogy 2 felnőtt úgy 2 gyerek sem egyforma, lehet a tiéd meghunyászkodott, az enyém nem fog a szobában csendben ülni, hanem jön oda hozzám, beszél, én meg nem győzök elnézést kérni az ügyféltől.. Tudom, próbáltam mindent..Ha nem nézheti amit akar akkor odaül mellém, gyurmázik, énekel, nem ül be a sarokba csendben.
2024. márc. 2. 16:21
 19/26 anonim ***** válasza:
84%

Ismerős gyerekek révén ismerem ezeket a csatornákat. Szerintem bugyuták, de semmi igazán károsat nem látok bennük. Ha nem állandóan nézi őket, semmi baja nem lesz, majd kinövi az érdeklődést. Ismerősöm gyerekei egyébként nagyon intelligensek, jól teljesítenek az iskolában, sportolnak, széleskörű az érdeklődésük, tehát a szülők hagyják néha őket ilyen videókat nézni. A lányom is mikor kicsi volt, nézett néha bugyuta meséket, videókat, de nem korlátlanul. Most 18 éves, kitünő tanuló, 3 nyelven beszél, több hangszeren játszik, szeret olvasni, imádja a természetet és a lovakat, és mérnöknek készül. De néha még most is néz ostoba tik-tok videókat. Szóval ha van rengeteg más pozitív inger, program az életében, akkor ezzel a pár videóval semmi gond.

A férjem szofvermérnök, nagyon intelligens, művelt, heti több könyvet elolvas, de olyan zenéket hallgat, hogy borzalom.

2024. márc. 2. 17:14
 20/26 anonim ***** válasza:
30%
17-es, azért ha összevetjük a kérdező és a te helyesírásodat, írásképedet, akkor az ő gyereke még mindig fényévekkel jobb környezetben van.
2024. márc. 2. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!