Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csinaljak szulokent ha a...

Mit csinaljak szulokent ha a nagylanyom ilyeneket művel?

Figyelt kérdés
Most jutott tudomasomra hogy tavaly mikor 3 napig egyedul volt otthon valoszinuleg 2 fiut athivott hozzank. Mar betoltotte a 18at igy nem tudom hogy utolag szabad e beleszolnom?
2023. aug. 22. 09:54
1 2
 1/14 anonim válasza:
22%
Majd kinövi.
2023. aug. 22. 09:58
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Utólag mit számít bármi is?
2023. aug. 22. 10:20
 3/14 anonim válasza:
68%
Üljetek le és beszéljétek meg. Szerintem ilyesmiről nyítottan kéne komunikálni. Kérdezd meg mi történt, persze csak azt amit kényelmes elmesélni, nem kell belemenni a részletekbe. Meg meséld el a te szemszöged. Probáljátok megérteni egymást és kompromiszumra jútni. Sok sikert!
2023. aug. 22. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Húúú milyen buli lehetett ott...
2023. aug. 22. 11:23
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen megértem, hogy szülőként rossz érzés ezt átélni, viszont a mai világ egyik pozitív hozadéka, hogy egy lány is szórakozhat szabadon, márpedig ez szimpla szórakozás a részéről. Ezért megy a harc, hogy egyenlőség legyen és hogy amit szabad egy fiúnak, azt lehessen egy lánynak is bármilyen megvetés nélkül. A lányod minden bizonnyal okos lány, nem lesz terhes, tisztában van a szex legfontosabb dolgaival, úgyhogy szerintem próbálj arra gondolni, hogy ez is csak móka, kalandjai pedig sokaknak voltak/vannak. Ráadásul próbált ügyelni arra, hogy ne tudd meg, vagyis hogy ne legyen rossz érzés neked.
2023. aug. 22. 11:25
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
De most öszintén, ez miért baj? Meg amúgy is felnött. Diszkrét volt, mert akkor csinálta, amikor te távol voltál. Vagy most döbbentél rá, hogy nem egy kis angyal? Akkor sajnálom, de ez a valóság. Mi nök sem vagyunk angyalok...
2023. aug. 22. 11:29
 7/14 anonim ***** válasza:
66%
Sajnálom, hogy téged kihagytak belőle, próbálj meg beszélni vele, hogy legközelebb ha áthív két fiút, akkor te is beszállnál, vagy legalább az egyik fiút engedje át neked.
2023. aug. 22. 11:32
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

Most ha jól értelmezem, az a baj hogy a felnőtt lányod athívta a barátait, esetleg valamelyik sráccal szexuális életet is él/élt?!

Ne tégy semmit, fogadd el, hogy felnőtt és neki is vannak igényei.

Ha pedig nem tetszik, megkérheted nyíltan arra, hogy ne a te házadba élje ki a vágyait.

2023. aug. 22. 11:53
 9/14 anonim ***** válasza:
91%
:D Nem hinném hogy ezt egy valódi szülő kérdi...
2023. aug. 22. 14:03
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
#9 Priviben írt nekem, 1 hónappal ezelőtt még arról érdeklődött, hogy milyen lesz az első szexuális együttléte.:D
2023. aug. 22. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!