Mit csináljak, hogy az 5 évesem ne ilyeneket nézzen a tv-ben?
Nasty, Diana
Ezeket akarja állandóan nézni, van 6 db idősebb unokatesója akikkel sok időt tölt, és azok is nézik ezeket...
Amúgy az a része nem érdekel, olyan kommentek, hogy minek néz tv-t, nem ebből áll az élete, 5 éves, járt már 6 országban, idén is megyünk 3 új országba, nyitott a világra, értelmes, járunk 2 hetente könyvtárba, én is olvasok évi 50-60 könyvet, neki is sokat olvasunk, elolvastuk már az összes Nyúl Pétert, Babarókát, Pettsont, Disney klasszikust,meg mikor mihez van kedve, most épp a Brúnó Budapesten-t olvassuk vele de a Lassie-t is szereti hallgatni, szóval érdekli a hallott mese is, de tv-ben csak ilyen (szerintem) hülyeségeket akar nézni, nekem nagyon nem szimpatikusok ezek. Ti engedtek ilyeneket nézni? Én fújom fel? Múltkor hallottam az egyik youtube anyuka is mondta videóban hogy a 6 évese ezeket nézni, szóval lehet más gyerek is nézi ezeket csak én hiszem hogy nem?
Kiírsz egy kérdést, ami alatt 20 sorban taglalod, milyen szuper és tartalmas az életetek. Kinek akarsz bizonyítani?
Bőven elég lett volna a címben lévő kérdés, és a kifejtés első 4 sora.
Ha otthon akarja nézni, akkor mondjuk te vagy az anyja, ne hagyd vagy korlátozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!