19 honapos baba hiszti kezelése?
Akárhányszor lemegyünk a jatszóterre a lányommal, és mar ideje hazamenni, hatalmas orditassal távozunk.
Felkell vennem a kezembe, es úgy elhozni. Ez normalis? Valami megoldas van amivel segithetném a helyzetet?
Illetve ha megyünk valahova, sokszor fogja magat es elkezd az ellenkező iranyba menni, vagy leragad egy helyen huzamosabb ideig...akkor is orditassal tudom a cél felé vinni.
En rontottam el valamit?
A miénk 20 hónapos, múltkor azon nevettünk a férjemmel, hogy mindenki kb egyszerre indult haza a játszóról, és ott üvöltött vagy 12 kisgyerek, hogy nem akar hazamenni. :D A miénk is ugyanezt csinálja, amit te írtál, igazi élmény az a 10 perc hazaút.
Van nálunk nagy pad útközben, annál szoktunk megállni hazafelé, mert azt imádja, és ott általában csend lesz. Maradunk 2 percig, aztán irány tovább haza. Esetleg megpróbálhattok ti is hazafelé beszervezni valami pozitív dolgot. Megnézni a vörös cicát hazafelé, vagy valami különleges játékot játszani vele hazafelé. Amitől nem lesz olyan szívás indulni.
Életkori sajátosság. Az én kislányom is ezt csinálja lassan két hónapja, ha nem az történik, amit szeretne.
Pl. ő is utál bejönni... Már attól tartok, hogy rámküldik a gyermekvédelmet, mert olykor úgy jövünk az ajtóig, mintha nyúznám. Máskor meg jolly joker a macskánk. Ha megkérdezem megnézzük-e mit csinál bent, már szalad is... Azt vettem észre, hogy általában akkor van hiszti, ha csak egy fél órácskánk jut pl. a levegőzésre. Neki az nem elég. Ha kellően lefárad kint, akkor már motiválható, meggyőzhető, de ugye nem mindig jut erre ennyi idő, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!