Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek csak lányai vagy csak...

Akinek csak lányai vagy csak fiai vannak?

Figyelt kérdés
2 fiam van,harmadik gyereket várjuk.én nagyon fiút akartam elsőre,de 3 fiúval még negyedjére is próbálkoznék :) ,de a férjem nem.( én amúgy is 4 gyereket akartam volna,) egyik hugom már 10 éve mondogatta kislánya lesz,de fia született. igy se vállalja a következőt,mert csak egyet akart. férjem hugának 3 fia született,de megálltak.( pedig mindig akart kislányt) . ismerek kétgyerekeseket ahol két kislány van másiknãl két fiú. elfogatták a helyzetet.nálatok és ismerőseidnél hogy alakult?
2024. febr. 21. 03:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Nálunk azért nem lesz 3., pedig akartunk, mert nagyon nem szeretném a másik nemet, mint amiből van 2 (direkt nem írom le, melyik). Tudom, hogy nem tudnám elfogadni, így nem szúrok ki vele inkább.
2024. febr. 21. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Én fiút szerettem volna, két lányom született. Ez van. Emiatt nem szülök még egyet, mert soha nem akartam három gyereket.
2024. febr. 21. 10:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Világ életemben 2 gyereket szerettem volna, nem voltak nemre vonatkozó elvárásaim, 2 lányom született, nagyon boldogok vagyunk.

Nem szülnék csak azért, hogy hátha más nemű lesz, az egyik ismerősömnek 4 lánya van, ők is fiúra gyúrtak... hát nem jött össze nekik...

2024. febr. 21. 12:37
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

1 lány-1 fiú. Most várom a harmadikat és néznek rám értetlenül, hogy minek? 🤦🏼‍♀️😃

Nem a nemük miatt vállaltuk őket, egyszerűen 3 gyereket terveztünk és ha mind lány vagy fiú lenne sem érdekelne, egészségesek legyenek, tudom közhely, de tényleg. Annyi mindenféle betegség van, annyi rosszat hallani, olvasni, hogy pont le💩om mi van a lábuk között. 😅

2024. febr. 21. 13:06
 15/16 anonim ***** válasza:
48%

4-es vagyok, én írtam, hogy van egy kis hiányérzetem, mert sosem lesz lányom, de nem gondolom, hogy ez olyan negatív dolog, mint ahogy itt néhányan leírjátok. Ez csak egy érzés, ami bennem van, ettől nem szeretem kevésbé a fiaimat.

De legyünk már őszinték, más fiús és más lányos anyának lenni, más jellegű a nevelés, más jellegű a kapcsolat, főleg felnőtt korban, az sem mindegy, hogy te az unokáidnak anyai vagy apai nagyanyja vagy, stb. Egyszerűen más az anya-fia és anya-lánya kapcsolat.

Attól, hogy én néha szomorú vagyok, mert nem élhetem át az anya-lánya kapcsolatot, nem hiszem, hogy pszichés gondjaim vannak. Csak egy dolog, amire vágytam és nem adatik meg, ez nem csorbítja a gyerekeim iránti szeretetem.

2024. febr. 21. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Ismerősöknél volt 4 fiú, akartak egy ötödiket, hátha lány lesz alapon.

A hátha lányból lett 2 újabb kisfiú. Mi meg reménykedünk, hogy hetedik gyerek nem lesz már. 😅

2024. febr. 21. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!