Melyik opciót választanátok?
Adott 2 gyerek, egyik ovis másik bölcsis.
1 épületen belül a 2 intézmény.
Ez fix, innen nem visszük el őket.
A opció:
Én hordom-viszem őket, 5percre az ovitól a munkahely, szomszéd településen lakunk. Viszont netto 270ezret kapok, ha nincs a gyerek miatt tp pl.
B opció:
Szintén nekem kell hordani-vinni őket, de más munkahely, benn a városba. Így az út oda jóval több, egy 20perccel elöbb kellene menni, 20perccel késöbb érnék érük (ha épp nincs dugó).
Viszont 350ezer netto.
(Férjem 400at keres, kb 100ezer a hitel és a rezsi. Szóval kijönnénk a krvesebből is, szűkösebben)
A kiadást még nem számoltam. Olyan 50km plusz naponta.
Viszint mind a 2 adja a kilóméterenkénti 30ftot pluszba
Melyik munka tetszik jobban?
Nem mindegy, melyik a stresszesebb..
Mondjuk a "B" verziónál könnyebb átkapcsolni, elengedni a munkahelyi dolgokat az utazás miatt.
Anyukám segíteni tudna. De ő sem mindig. Ha pl épp aznap dolgozik, akkor pont megjöttem.
Az A munka nekem sokkal jobban tetszene. Saját iroda, fix 8óra munka túlóra nélkül. Eléggé utálok csapatban dolgozni, Bnél pedig 10en lennénk egy irodában. Illetve vannak kötelező szombatok (havi 1x, néha egy fél delelötti szombat is pluszban, tehát 2szombat),ezt nem fizetik ki túlórában. Emellett itt hó elején hiányoznom lehetetlen, nincs ki helyettesítsen, HO pedig nem engedélyezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!