Kakaótol szorulás?
Figyelt kérdés
Sajnos szorulásos lesz a kicsi a kakaótol a tejet nem issza meg Nesquik kakaóport szoktam venni de most láttam hogy a Nestlenek van kakaós ízelítő pora ami 10hónapos kortól lehet adni úgy gondolom hogy akkor talán az nem okoznak szorulást. De érdekel a véleményetek hogy ha van köztetek olyan akinek szintén ez a problémája ő milyen kakaót ad a gyereknek?
Bőven 10hónap felett van!
2024. febr. 9. 09:32
11/13 A kérdező kommentje:
Igen én szoktattam rá mert örökké nem ihat tápszert így kakaót kap de egyik napról a másikra nem szeretném elvonni tőle.Nem tudom miből gondolod hogy nem kap normális folyadékot de napi egy bögre kakaó szerintem nem ördögtől való dolog.
Jaa és eszik rendesen vacsorát mielőtt ez lenne a következő hogy "egyen rendesen vacsorát" és akkor nem kérné.
2024. febr. 9. 14:47
12/13 anonim válasza:
Igen,a kakaó szorulást okozhat. De akkor ne add neki,pláne minden nap.
13/13 anonim válasza:
Nestle kakaó jó, de nap közben mondjuk adj neki szilvát, mert az viszont lazítja a székletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!