Kakaótol szorulás?
Sajnos szorulásos lesz a kicsi a kakaótol a tejet nem issza meg Nesquik kakaóport szoktam venni de most láttam hogy a Nestlenek van kakaós ízelítő pora ami 10hónapos kortól lehet adni úgy gondolom hogy akkor talán az nem okoznak szorulást. De érdekel a véleményetek hogy ha van köztetek olyan akinek szintén ez a problémája ő milyen kakaót ad a gyereknek?
Bőven 10hónap felett van!
Mivel maga a kakaópor bárkinek okozhat szorulást, igen, előfordulhat, hogy attól van.
Hagyjátok el, aztán meglátod.
Szerintem megpróbálhatod a Maci kávét. Van belőle normál, light és kakaós.
Régen az oviban is kaptunk. A mai napig imádom.
Írtam hogy bőven 10hónap felett van. Konkrétan lassan 3éves!
Azért írtam csak oda hogy 10hónapos kortól adható a Nestlés amire rá bukkantam hogy mivel 10hónaposnak adható ebből gondoltam hogy talán annak nincs olyan nagy kakaó tartalma.
"Sajnos igényli esténként még ezért szeretnék valamilyen alternatív megoldást találni."
Persze, igényli. Úgy született, hogy már szerette a kakaót. Rendes folyadékra kell szoktatni, nem ízesített, cukros sz*rokra.
Te adtad neki, te is tudod kivezetni az étrendjéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!