Szorulásos 2 éves, ötletek esetleg?
Kislányom nagyon keményet, bogyósat kakil, és sokszor azt is nehezen. Ma annyira sírt, és annyira nem jött ki neki, hogy kapott egy glicerines kúpot, azzal sikerült végül. Ennyire durva még nem volt eddig, de simán van, hogy 2-3 napok kimaradnak, és erőlködés van.
Kimondottan jó étvágya van, és változatosan is eszik. Rost, gyümölcs, zöldség, minden van benne. Ezen kívül reggel és este 2,5-2,5 deci tejital, nap közben pedig vizet iszik, azt sem keveset.
Hozzáteszem, én is ilyen voltam sajnos kicsinek, nem tudom, számít-e... és oké, persze, van kúp, Laevolac szirup meg ki tudja még mik, de az lenne a cél, hogy el se jussunk odáig, hogy ezeket használni kelljen.
Valakinek van esetleg valami bevált inni-ennivaló, táplálékkiegészítő, akármi, ami segített?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!