Tényleg igaz az,hogy amelyik kisgyerek sok mesét néz a tv-ben kicsinek az majd az iskolában diszlexiás meg hasonlóak lesz..?
Van ebben valakinek már tapasztalata?
Kérem,hogy akinek sok mesét nézett kicsinek a gyereke de már iskolás korú vagy el is végezte azt az írjon a tapasztalatáról.
Dejó,hogy írtàl kedves első!:)
Nekem is van egy 4 és egy 2 éves kisfiam,és eléggé sok mesét néznek,mert nagyon szeretik,persze monden bap jatszunk kijt is es bent is de mikor mar esteledik pl du 6-tol este 8-ig ulnek a tv elott es nezik a meseket..1,5 eves koruktol,erdekes mert nekem is mind a ketto mar 2 evesen folyekonyan mondatokban beszélt..én is inkabb pozitivat tapasztalok..!
Lányom tervezett elég sokat...
10 éves, tavaly év végén igazgatói dicséretet kapott és oklevelet a jó tanulmányi eredményeiért.
Országos elődöntőig jutott szavaloversenyen, két rajzversenyre nyert, megnyerte az iskolai szepiras versenyt.
Mellette furulyazik, zeneiskolába jár, íjász versenyeket nyer...
Fiam két éves lesz, mesezik.
Két három szavas mondatokban beszél, az iskoláról,nem tudok még nyilatkozni ugyebár az esetében.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!