Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány évesen kell tudnia a...

Hány évesen kell tudnia a gyereknek 20-ig számolni?

Figyelt kérdés

Nem arra vagyok kíváncsi hogy a ti gyereketek 1évesen már egyenletet számolt és stb..kifejezetten ez érdekel hogy mikor kell tudnia nem pedig mikor tudott!

Én úgy gondolom hogy egy óvodás gyereknek elég ha 10ig tud számolni.

febr. 4. 10:49
1 2
 11/12 Derjaderja ***** válasza:
100%

9-cel értek egyet.

Meg azzal, hogy semmi értelme trenírozni és villogni.

Az én lányom 5 éves, ő segítséggel kb 50-ig elmondja a számokat, le legfeljebb 10 alatt érti hogy melyik melyeknél nagyobb vagy esetleg megkérdezi, hogy a száz több mint a húsz.

A bújócska miatt 1-2 évesen is elszámolás húszig, mert ezt kellett mondani, megszokták, de nem látták, hogy az eltelt időt mérő mennyiségjelzőkről van szó, csak megszokott szavakat ismételtek

Igazából azoknak a számoknak van számára értelme, amivel az ő kicsi életében tapasztalatot szerzett. Pl a Gréta 8 éves és iskolas, ő 5, a 8 több mint az 5 stb

Szerintem ez sokkal fontosabb képesség is, hogy akár kisebb lexikális anyagot, de saját magától hasznosítson.

Fent írták, hogy óvodában nem kell számolni.

febr. 4. 17:23
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
Mire háromig számolok!
febr. 6. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!