Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális, ha egy...

Szerintetek normális, ha egy 8 éves kislány napi szinten látja az apját meztelenül?

Figyelt kérdés

A párom nem egy szégyenlős típusú. Engem viszont zavar, hogy a 8 éves lánya előtt képes meztelenül sétálni. Nem zavarja, ha előtte kell öltözni, vetkőzni. Még zuhanyzás során is nyitott ajtónál van, és a lánya rendszerint ott álldogál az ajtó előtt.

Tudom, nem kell tabuként kezelni az emberi testet. Csak nekem szokatlan ez az egész.

Nektek mi a véleményetek erről?

2024. jan. 30. 20:58
1 2 3 4 5 6
 31/54 Derjaderja ***** válasza:
34%

28. Te próbálod bemagyarázni, hogy szerintem hátsó szándéka van, pedig szerintem nincs hátsó szándéka, csak figyelnie kellene erre.

Ne mondd már hogy felül meztelenül enni proliság, de meztelenül beszélgetni egy gyerekkel, az valójában a felszabadult, frusztrációtlan lét esszenciája... mi a különbség (a gatyát kívül)?

2024. jan. 31. 20:16
 32/54 Derjaderja ***** válasza:
14%
És ahogy írtad, direkt felöltözve kell beszélgetni. Pl háloingben vagy pizsamában sem flangálunk, hanem felkelünk és felöltözünk. Pláne ha vki más is van otthon.
2024. jan. 31. 20:18
 33/54 anonim ***** válasza:
40%

Nem, szerintem egyáltalán nem normális. A kislánynak szerintem ez maradandó élmény lesz, negatívan, és ezt nagyon komolyan mondom, másrészt miért áll az ajtóban és nézi? Szerintem nem mer szólni, hogy őt zavarja ez a helyzet. Egyébként meg a férjeddel is elbeszélgetnék, hogy neki miért kényelmes egy kvázi kisgyerek előtt egy szál pöcsben lófrálni.

Én nagyon max melltartóban láttam anyukámat, apukámat meg boxert viselve, soha nem láttam egyik szülőmet sem meztelenül hálistennek.

2024. jan. 31. 20:21
 34/54 anonim ***** válasza:
49%

Nem veszitek észre, hogy aki szerint ez nem helyénvaló, az teljesen le van pontozva?

Még mindig fogják hajtani a magukét, hogy ez igenis normális, miközben,nem,egyáltalán nem az.

Már leírták előttem, hogy egy gyereknek nem kell nézni az apuka ágaskodó farkát, nekem is ez a véleményem.

2024. jan. 31. 20:47
 35/54 anonim ***** válasza:
74%
Hát ez jó, már ágaskodik is az a farok :) Méghogy nincsenek beakadásaid a témában!
2024. jan. 31. 21:02
 36/54 A kérdező kommentje:

Engem személy szerint zavar, hogy a páromat a lánya meztelenül látja minden nap vagy kétszer. (reggel öntözésnél és esti fürdésnél) Meg se próbálja takargatni magát.

Azt mondja a párom, hogy ez náluk "oké" és nem fog változtatni rajta. Csak veszekedés lesz belőle, amint felhozom a témát.

Mielőtt egy pár lettünk,

előtte a lányával fürdött.

Oké, persze más, ha még kicsi a gyerek, de szerintem egy 8 éves kislány előtt már igenis oda kellene erre figyelni, hogy ne találkozzon az apja nemiszervével minden nap.

Amint rászólok a kislányra, hogy hagyja nyugodtan fürödni az apját és játszon addig vagy valami,–mert csak ott áll folyamatosan szótlanul az ajtó előtt–, csak azt kapom válaszul, hogy "Nem."

Lehet, hogy ezt az egészet én látom rosszul.

Én soha nem láttam az apámat meztelenül, de hálát is adok neki ezért.

2024. jan. 31. 21:25
 37/54 anonim ***** válasza:
40%

35 nem tudom kinek cimezted, de nem nekem, az biztos..

34

2024. jan. 31. 21:26
 38/54 anonim ***** válasza:
41%
36, nyugi, te gondolod normálisan, nem is értem miért lenne jó az a gyereknek ha az apját pucéran látja.
2024. jan. 31. 21:28
 39/54 anonim ***** válasza:
60%

"Szerintem káros, a párod pedig szégyellje magát, hogy ez neki rendben van. Szólj rá kicsit erélyesebben" - na ez a kapcsolat se lesz hosszú életű :-D

Még mindig nem írta le senki, hogy pontosan milyen kár is keletkezik akkor, ha egy gyerek látja bármelyik szülőjét meztelenül.

2024. febr. 1. 10:38
 40/54 anonim ***** válasza:
48%

39 de te sem írod le,hogy mi is pontosan az előnye annak,hogyha az apja kukijat látja a gyerek.

(Azonkívül,hogy azt hajtogatja mindenki,hogy normális,normális)attól a gyerek még nem lesz gátlásos hogy az apuka nem szaladgál előtte adamkosztumben.

2024. febr. 1. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!