Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális, ha egy...

Szerintetek normális, ha egy 8 éves kislány napi szinten látja az apját meztelenül?

Figyelt kérdés

A párom nem egy szégyenlős típusú. Engem viszont zavar, hogy a 8 éves lánya előtt képes meztelenül sétálni. Nem zavarja, ha előtte kell öltözni, vetkőzni. Még zuhanyzás során is nyitott ajtónál van, és a lánya rendszerint ott álldogál az ajtó előtt.

Tudom, nem kell tabuként kezelni az emberi testet. Csak nekem szokatlan ez az egész.

Nektek mi a véleményetek erről?

2024. jan. 30. 20:58
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
35%
10 és milyen előnye származik abból egy kislánynak ha látja az apja lomposát?
2024. jan. 30. 22:00
 12/54 anonim ***** válasza:
36%
Hiába pontoztok le, akkor sem normális...
2024. jan. 30. 22:02
 13/54 Derjaderja ***** válasza:
20%

Én egyáltalán nem tartom normálisnak, hogy az emberek meztelenkedjenek egymás előtt, ez még párkapcsolatban sem oké a testiségre deklarált időt leszamítva.

Én is undorodtam a szüleim meztelen testétől (pedig ők nem voltak meztelenkedősek de extra prűdek sem).

Majd látja szegény kislány eleget a férje csúnyáját, ha bekötik a fejét. Addig hadd legyen már gyerekkora.

2024. jan. 30. 22:14
 14/54 anonim ***** válasza:
87%
13, beteg vagy
2024. jan. 30. 22:17
 15/54 Derjaderja ***** válasza:
17%
Milyen betegségem van, antipucérkodó szindróma? 😄
2024. jan. 30. 22:20
 16/54 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen normalis, ennyi idosen.
2024. jan. 30. 22:28
 17/54 anonim ***** válasza:
93%

Ha jól értelmezem a leírtakat, csak azt fejted ki, hogy a férjedet nem zavarja. Mi a helyzet a kislánnyal?

Úgy ajánlják, ez addig a pontig oké, amíg a gyerek nem mondja, hogy nem az. Tehát kérdés, a kislányt zavarja-e, és ha igen, mer-e annak hangot adni.

Valószínűleg legkésőbb kamasz korban ez már kellemetlen lesz. Remélhetőleg, ha ez így lesz, a párod hajlandó lesz ezt tiszteletben tartani.

2024. jan. 30. 22:54
 18/54 anonim ***** válasza:
86%
A mi családunkban sem tabu a meztelenség, pedig van kamaszlányunk is, aki pl. rendszeresen odahív a fürdőbe dumálni, amíg fürdik, és a családból (5-en vagyunk) bárki bemehet bárkihez fürdéskor vagy öltözéskor, senkit se zavar, de ha valakit zavarna, annak a kérését tiszteletben tartanánk. Minket szülőket is simán látnak meztelenül, a férjemmel mi is láttuk a szüleinket anno, mindenki egészséges lelkű és szexualitású, nem úgy, mint szegény 13-as válaszoló. A meztelen emberi test nem undorító, és a gyerekeim a leendő házastársuk nemiszervére nem úgy tekintenek majd, mint a "csúnyájára". De kérdező, ha te kellemetlenül érzed magad a helyzetben, nyugodtan adj hangot neki, van szavad, és fontosak az érzéseid, közösen alakítsátok ki a mindnyájótok számára komfortos családi szokásokat.
2024. jan. 31. 00:53
 19/54 Derjaderja ***** válasza:
27%

Kedves 18, teljesen erthetők a szempontjaid, de ne aggódj értem, egészséges vagyok. A végén rátoltam némi iróniát.

Akkor is azt gondolom, hogy ha a gyereknek sok a meztelenség, vagy a partnert zavarja, akkor az pont nem egészséges (de végül is Te is ezt is írtad).

2024. jan. 31. 00:58
 20/54 anonim ***** válasza:
83%

Addig oké, amíg egyikőjük se mondja azt, hogy őt zavarja.

Egészséges ember nem úgy tekint a saját családtagjára, hogy felizguljon rá. Az csak egy pucér test. Ahol normális a meztelenség és senkit nem zavar, ott egy pucér sgg annyira intim, mint egy könyök

2024. jan. 31. 01:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!