Szerintetek normális, ha egy 8 éves kislány napi szinten látja az apját meztelenül?
A párom nem egy szégyenlős típusú. Engem viszont zavar, hogy a 8 éves lánya előtt képes meztelenül sétálni. Nem zavarja, ha előtte kell öltözni, vetkőzni. Még zuhanyzás során is nyitott ajtónál van, és a lánya rendszerint ott álldogál az ajtó előtt.
Tudom, nem kell tabuként kezelni az emberi testet. Csak nekem szokatlan ez az egész.
Nektek mi a véleményetek erről?
Én egyáltalán nem tartom normálisnak, hogy az emberek meztelenkedjenek egymás előtt, ez még párkapcsolatban sem oké a testiségre deklarált időt leszamítva.
Én is undorodtam a szüleim meztelen testétől (pedig ők nem voltak meztelenkedősek de extra prűdek sem).
Majd látja szegény kislány eleget a férje csúnyáját, ha bekötik a fejét. Addig hadd legyen már gyerekkora.
Ha jól értelmezem a leírtakat, csak azt fejted ki, hogy a férjedet nem zavarja. Mi a helyzet a kislánnyal?
Úgy ajánlják, ez addig a pontig oké, amíg a gyerek nem mondja, hogy nem az. Tehát kérdés, a kislányt zavarja-e, és ha igen, mer-e annak hangot adni.
Valószínűleg legkésőbb kamasz korban ez már kellemetlen lesz. Remélhetőleg, ha ez így lesz, a párod hajlandó lesz ezt tiszteletben tartani.
Kedves 18, teljesen erthetők a szempontjaid, de ne aggódj értem, egészséges vagyok. A végén rátoltam némi iróniát.
Akkor is azt gondolom, hogy ha a gyereknek sok a meztelenség, vagy a partnert zavarja, akkor az pont nem egészséges (de végül is Te is ezt is írtad).
Addig oké, amíg egyikőjük se mondja azt, hogy őt zavarja.
Egészséges ember nem úgy tekint a saját családtagjára, hogy felizguljon rá. Az csak egy pucér test. Ahol normális a meztelenség és senkit nem zavar, ott egy pucér sgg annyira intim, mint egy könyök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!