Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális, ha egy...

Szerintetek normális, ha egy 8 éves kislány napi szinten látja az apját meztelenül?

Figyelt kérdés

A párom nem egy szégyenlős típusú. Engem viszont zavar, hogy a 8 éves lánya előtt képes meztelenül sétálni. Nem zavarja, ha előtte kell öltözni, vetkőzni. Még zuhanyzás során is nyitott ajtónál van, és a lánya rendszerint ott álldogál az ajtó előtt.

Tudom, nem kell tabuként kezelni az emberi testet. Csak nekem szokatlan ez az egész.

Nektek mi a véleményetek erről?

2024. jan. 30. 20:58
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
78%
Ehhez van hozzá szokva neki természetes.
2024. jan. 30. 21:00
 2/54 anonim ***** válasza:
81%
Abszolút normális. Ameddig nem zavarja a lányt az is marad.
2024. jan. 30. 21:06
 3/54 anonim ***** válasza:
75%

Téged zavar, hogy őket nem zavarja?

Miért kellene mindenkinek szenvednie a te komplexusaidtól?

2024. jan. 30. 21:13
 4/54 anonim ***** válasza:
36%

Aki szerint ezzel nincsen semmi baj, az normális?

Miért kellene egy kislánynak az apját egy szál f...ban látnia?

2024. jan. 30. 21:19
 5/54 anonim ***** válasza:
87%

4-es

Itt nem arról van szó, hogy apuka meztelenül tévézik egész nap. Öltözködésről, zuhanyzásról volt szó.

2024. jan. 30. 21:23
 6/54 anonim ***** válasza:
81%
Amíg őt nem zavarja, eddig szerintem oké. Én is így nőttem fel. Az egész család (anyám, apám, tesóm) ezt csinálta és teljesen normális és természetes volt nekem.
2024. jan. 30. 21:50
 7/54 anonim ***** válasza:
35%

Nem.

Az apám is sokáig így volt, aztán hiába szokott le rópa az emlék megmaradt és azóta is okádnom kell

2024. jan. 30. 21:50
 8/54 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem rossz hatással lehet. Kérdezd meg a párodat, hogy neki ez meddig elfogadható dolog. Manapság egy 8 éves már majdnem kiskamasznak számít. A lány tizenéves korában is ilyen nyitott lenne vajon?
2024. jan. 30. 21:51
 9/54 anonim ***** válasza:
44%

4 vagyok.

Nem értem miért nem lehet csukott ajtónál zuhanyozni

Nekem is van egy 10 éves lányom, és szerencsére a férjem e szorult annyi kultúra,hogy becsukja a fürdőszoba ajtaját ha zuhanyzik.

2024. jan. 30. 21:58
 10/54 anonim ***** válasza:
75%
Aki szerint ez káros, az írja már le, hogy pontosan milyen kár is származik belőle.
2024. jan. 30. 21:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!