Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megéri a nagyszülői segítség...

Megéri a nagyszülői segítség miatt falun lakni vagy jobb városban, ahol több minden elintézhető?

Figyelt kérdés

Párom mostanában mindig azt mondja költözzünk ki falura, mert szülei 1-2 év és nyugdíjasok lesznek. Állítása szerint jó lesz a gyerekeknek, hogy ovi vagy suli után van hova beugrani, illetve bármikor vigyáznának rájuk.

Nem mellesleg tesójáék is itt laknak és hogy milyen jó lenne, ha egy oviba járnának a gyerekeink.

Azonban én ezt másképp látom. Én inkább laknék városon, ahol van iskola is, mert ebben a faluban az nincs, messze van. Illetve jobban rászorulnék szerintem a falun a segítségre, mert messzebb lenne a munkahelyem, később érnék haza, bevásárlást se tudnám helyben elintézni(akár a gyerekekkel, később szakkör bàrmi sokkal bonyolultabb lenne. Több lehetősége lenne. Nem feltétlen nagy vàrosra gondoltam, hanem egy kisebbre, ami családias, de van 8 osztályos legalabb....

Nektek mi erről a véleményetek? Azt érzem a pàrom bűntudatot kíván kelteni bennem, hogy a gyereknek rosszabb lenne kisvároson, ahol nincs rokon, mint a faluban, ahol van, viszont számomra már nem élhető a falu. Pl. már én nem érezném magamat szerintem ott jól. Nekem bőven elég lenne a hétvégi nagyszülős látogatás. Plusz, ha nagy szükség van rá akkor nincsenek annyira hű de messze.

Én azt gondolom a gyerekeket magunknak szültem.

jan. 29. 22:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Jobb az anyóst messziről szeretni mint közelről utálni.

Városból még mindig kimehetsz később falura, ha szédülsz a betonon.

De ha egyszer beragadtál a faluba, ott is maradsz. Kivéve, ha nem pénzügyi kényszerből költöztél oda. De akkor nem itt kérdezősködnél.

jan. 30. 22:42
 22/22 anonim ***** válasza:
52%

19es. Már laktunk falun korábban is ès anyós közelében is. Utána költöztünk át nagy városba, de nekünk nem jött be, visszavágyunk. Szóval nem.. nem fogjuk bánni 5 év múlva sem…

Mint írtam ez ember függő. Van akinek ez jön be, van akinek az.. Nem tudom miért nem lehet elhinni hogy nem mindenki ugyanazt szereti..

febr. 3. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!