Nyaralás gyerekkel vagy nélküle? Le lehet küzdeni az utazásból adódó rosszullétet?
Adódott egy szuper lehetőség amivel eltudnánk jutni nyaralni, barátainkkal.
A gond az, hogy az 5 évesem nem bírja az utazást. Talán gyógyszerrel valahogy kibírná, de nem nagyon utazgatunk tehát nem tudom hogy viselné. A másik problémám, hogy valószínűleg magamra lennék utalva, mert a férjem nem valami jó apa. Tudom ez nem jó így, de egyelőre ez van.
Nagyon jól esne a pihenés, de nem szeretném a kislányunkat kihagyni ebből mert kár lenne ilyen lehetőséget kihagyni.
A gond az, hogy az 5 évesem nem bírja az utazást. Talán gyógyszerrel valahogy kibírná, de nem nagyon utazgatunk tehát nem tudom hogy viselné.
Ha nem utazgattok,honnan tudod,hogy nem bírja az utazást?
Nem mindegy milyen hosszú út,vagy mivel mentek .ha repülővel és még sosem repült akkor simán lehet,hogy nem lenne rosszul,nem tudhatod .
5 éves gyerekre még nem vigyázott más, csak te?
Másik utazási mód nem megoldható?
Gyógyszerrel már próbáltátok és hatott vagy sem?
Menj a férjed nélkül, vigyázzon ő a gyerekre, az nem lepasszolás. Ha gyerekkel mentek, akkor csak a p...férjed szórakozik és a gyereknek is rossz.
7-8 óra autóút egy óra sincs repülővel, ha megy arra. Azt próbálnám utazási beteg gyerekkel.
Hagyd itthon, gondoloma nagyszülök vigyáztak már rá hébe hóba.
Neked is jár egy kis pihenés🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!