5,5 éves gyerek kaphat egy fél Daedalon tablettát utazási rosszullét ellen?
Nem. Nem véletlen van ráírva.
Egy gyógyszertárban dolgozó
Én lehet beadnám (de csak a fiam méretei miatt).
Mert a gyógyszer nem tudja, hogy egy gyerek mennyi idős. Azért írják rá, mert egy átlag 6 éves fizikai méreteinek felel meg a gyógyszer.
Fiam 24 kg, és 121 cm 5,5 évesen, szóval neki beadnám, persze orvossal egyeztetve, aki ismeri a gyerekem.
Kozben megkerdeztem, azt mondta mehet.
Az en fiam sem vekony tipus, es csak felet fog kapni. Kupot semmikepp nem adok neki.
Koszi a valaszokat!
Nem gyógyszert kell neki adni, hanem a hányinger kiváltásának okát kell megszűntetni.
Reggel étkezés előtt el kell vinni egy 10 km-es autóútra próbaképpen. Ha akkor nem érzi rosszul magát, akkor az lehet ami nálam volt: A nagyszüleim mindig édes süteménnyel és üdítővel etettek itattak. Mint gyerek nem mondtam nemet a korlátlan zabára. Hazafele mindig émelyegtem a kocsiban. Felnőttként is előfordul, hogy egy út előtt nem figyelek oda, és tábla milka csoki után émelygek a hátsó ülésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!