Milyen becenéven szoktátok hívni a gyereketeket?
Figyelt kérdés
Használtok nevetek mint pl. "kicsim" vagy "baba" vagy csak simán a nevén szólítjátok hogy pl "József"? esetleg a nevét alakítjotátok át pl "Józsi, Józsika"
A gyerek melyikre hallgat? Melyiket szereti vagy nem szereti?
2024. jan. 28. 11:15
11/12 anonim válasza:
Pumpulyka, paszuly, bogyó, baba, babó, nanó.
12/12 anonim válasza:
Hát én olyan típus vagyok, mint a 10-es. :D Egyelőre még csak terhes vagyok, szóval leginkább buckalakónak (a világból ki lehet kergetni a pocaklakó kifejezéssel) vagy kis atkának (a lá Grafitember) szólítjuk, illetve mióta a neve el van döntve, azóta azon becézgetjük. Ha megszületik akkor minden is lesz szerintem abból kiindulva, hogy a férjemet nyuszigörénytől kezdve tündérbociig mindennek tudom becézni. Családi gyereksereget én is szoktam gyermeknek vagy gyereknek szólítani, illetve cocának is, tök kedvesen, már a 8 éves is csak röhög rajta. Meg gyakran hívom őket kicsimnek, a 16 éves laklit is, aki lassan egy fejjel magasabb nálam. Néha a nevükön is szólítom őket! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!