Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért fordult ki önmagából...

Miért fordult ki önmagából ennyire a fiam?

Figyelt kérdés

Amióta bölcsibe jár KEZELHETETLEN! Egész nap hisztizik nekem,ilyenkor főleg hétvégenként,veri a fejét a padlóba.tiszta idegbeteg lett,semmi sem jó neki.

Bölcsibe állítólag nagyon szépen eljátszik egész nap,eszik,alszik.

Nem értem...

2010. okt. 23. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Fel akarja magára hivni a figyelmet.

Foglalkoztok vele ugyanannyit mint azelött? nincs kistesó v. más aki fontosabb mint Ő?

ált. ilyenkor csinálják.

2010. okt. 23. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
A bölcsiben nem tombolhat. Ezt neked tartogatja. Ezzel büntet, mert otthagyod. Vedd ki egy hètre, meglátod, visszakapod a normális kisgyereked. Az, hogy ott jól elvan, az látszat. Ezért tombol otthon.
2010. okt. 23. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van, de csak azóta, amióta ott is kéne aludnia (persze nem alszik). De szerintem nem büntetni akar, csak felborult a kis biztonságos világa, és nehezen dolgozza fel. Nálam az vált be, hogy még következetesebb vagyok, és minden hisztit büntetek. A kisgyerekek megnyugszanak és biztonságban érzik magukat, ha következetes a szülő és nem gyengül el, mert esetleg bűntudata van, hogy egész nap nem ő van a gyerekkel. De szerintem, 1-2 hét és megszokja a helyzetet.
2010. okt. 25. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!