Mitől hányt 2 éves kislányom? Hajnali 4kor arra ébredtem hogy hányt és reggel 9ig ez ötször fordult elő. Nem evett semmi nehezet este, a szokásos tejet, ami friss volt. Ma csak fél banánt, almát, mandarint meg főtt krumplit evett.
Ezek szerint már jobban van,ha ennyit evett. Egy napig nem kell erőltetni ha nem akarna enni, nem lesz baja, de sokszor piciket kell próbálni itatni vele.
Ha nemjavul másnap, akkor orvoshoz vinni.
Elkaphatta a hányás-hasmenős vírust,ami nem jár mindig hasmenéssel is.
Mindenképpen kapjon Normaflore-t és holnap menjetek el az orvoshoz,de ő is csak a Normaflore-t és a diétát fogja mondani,általában 2 nap alatt átmegy a gyerekeken
Szia.
Az én kislányom is 2éves,vasárnap este hányt ki mindent...
utána semmi baja nem volt,ugrált játszott.Éjjel már éreztem hogy meleg a feje.Reggel már 38fokos láza volt,délutánra már 39,1.Az orvos azt mondta vírusos torokgyulladás.
Egész nap sápadt volt,és feküdt,hol aludt hol csak nézelődött,addig volt jobb amíg a lázcsillapító hatott.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!