Ovi kezdés. Anyukák ki hogy élte túl?
Sziasztok.
Kisfiam pár hónap múlva kezdi az óvodát.
Beszeltuunk róla sokat, várja is, mondja hogy szeretne ott játszani a többi gyerekkel.
Viiszont én.... Annyira rossz lesz hogy nem lehetünk már együtt annyit.
Mindig velem volt, nem jártam el kB sehova
Más is érzett így?
Nehéz lesz ezt meg szokni?
Meg néha olyanok jutnak eszembe hogy mikor rá kiabáltam, vagy erélyesen rá szóltam, hogy azokat rosszul tettem és emiatt lelkiismeret furdalásom van, hogy nem használtam jól ki azt az időt mikor tényleg együtt voltunk.
Volt olyan is mikor elég stresszes volt körülöttem minden és nem. Volt elég türelmem, egyszer kétszer rá csaptam a popójára.
De mindig csak a jót akartam, akarom neki.
Másnak is van emiatt bűntudata ha tett ilyet?
Köszönöm.

Nem kell ezen izgulni, mivel nem volt bölcsis, két hetet lesz otthon, egyet oviban. :-D És természetesen te is mindet el fogod kapni, A fosós-hányós a legjobb, amikor a gyerek is beteg. :-D
Egyébként gyorsan hozzá fogsz szokni, de sokat nem lesz bent az első évben.

én nekem nem volt segitségem soha igy alig vártam hogy mehesenek bölcsibe igaz 2 fiam mindig beteg volt télen ,aztán ovis korukban már nem voltak betegesek.
én meg dolgozni mentem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!