Baj ha sokáig velünk alszik a gyerek?
Nyilván megnyugtatom de az hogy éjszakákra magamhoz veszem nálunk nem jöhet szóba.
Azért mert van 1 gyerekem nem jelenti azt hogy én és a férjemnek meg kell szünni létezni egymásnak és csak a gyerek. Nem vagyok ősanya és nem is akarok az lenni és nem érdekel senki véleménye erről. 😀 A gyerekem pedig imádom, de nem fog minden csak róla szólni és csak az ő akarata érvényesülni, azért mert van egy gyerekem nem fogom megszüntetni az igényeim. 😀
Nekm császárom volt mégis velünk alszik a gyerek, hagyjuk már ezt a császár nem szülés témát, mintha tehetne róla a nő hogy az lesz ..
Amúgy én is mindig ezt mondtam hogy nem fog velünk aludni, aztán lásd mégis. És én sem vagyok ősanya, szoptatni se szoptattam mert undorítónak tartom stb.
istenem. Azért mert császárral szül valaki, mégis mit befolyásol?
Én 2x szültem természetesem. Szeretem, imádom a gyerekeimet. De én állítottam fel határokat.
Pl a hordozástól undorodom. Kb minden 2.tanács ez, mert milyen jó. Hát nekem nem. Vagy épp az együttalvás. Na nekem ez sem fér bele. Megvígasztalom őket, szívesen odafekszem meléjük míg elalszanak, de ennyi. A mi szobánk a mienk. Férjemé és az enyém.
Nem gondolom, hogy ettől ridegtartásnak számít amit a gyerekeimmel teszek. Megkapnak mindent, szeretve vannak. Csak vannak szabályok.
Utolsó, pontosan így gondolom én is.
(13/15 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!