Ha sokáig kap tápszert/tejitalt a gyerek, akkor nagyobbra nő, mint a sima tejtől?
Ja, az lemaradt 7 évesen.
Az én fiam 141cm és 32kg.
Az én vegyes táplálású, de később csak tápszeres fiam most (12évesen) érte el a 144 cm-t!
6 évesen úgy 120 cm körül volt ☺️
Szóval ha a tápszertől jobban kellett volna nőnie, akkor már jóval nagyobb lenne...
3 hónapos koráig kapott vegyesen tápszert és anyatejet, onnantól 1 éves koráig csak tápszert és 3 éves koráig tejitalt.
Most 6 éves, még mindig ő a legkisebb a csoportjában
Ordas nagy baromság, pont akkora, mint az, hogy a terhesvitamintól óriás baba születik. Ez genetika.
Az én gyerekeim egy év+pár hónapos korig fogadtak el tápszert, vagy tejitalt. Egyik sem egy égimeszelő... A 3,5 éves fiú 97 centi és 16-17 kg, a 21 hónapos kicsik 80 centi és 11 kiló körül vannak.
Nekem kb 2 éves koráig volt anyatejem, utána egy évig még tápszert kapott, majd 6 évesig tejitalt, legalábbis otthon, ugye az oviban tejet.
Azt mondták sokan, akik szerint nagy a fiam, hogy azért, mert a tejital extrémebb, mint a sima tej, ha sokáig kapja(ugye általában 3 évesig, max 4 adják), akkor jobban nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!