Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális ez? (bővebben lent)

Normális ez? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
a lányom augusztusban töltötte a 2.évet.be is adtam bölcsibe-mert dolgoznom kell-,kisseb/nagyobb taknyosságok miatt itthon maradt 2hónap alatt 3x 1-2napot.most 3héte,mióta hűvősebb van,így volt:1hét itthon(skarlátvörös torok),1hét bölcsi,1hét itthon(hörghurut).Lesz ez jobb vagy könnyen lehet,hogy ki kell vennem?Kérem aki járt ilyen cipőben,írjon!Köszönöm
2010. okt. 21. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos, ezt én is végigjátszottam a kisfiammal. Most óvodás, és már sokkal ritkábban beteg.
2010. okt. 21. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, normális. Nyáron persze nem volt beteg, mert nem volt az időjárás alkalmas rá. De most zárt közösségben egymásnak adják a betegséget, amivel most tallkozik életében először. Erősödik majd az immunrendszere és ovisként már ritkábban lesz beteg.

Lányom első ovis telén EGÉSZ TÉLEN át köhögött (nov-márc), múlt télen már csak pár hetet, most már megint kezdi...

2010. okt. 21. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányom még nem jár bölcsibe, de úgy tudom ez nagyon gyakori,amikor közösségbe kerülnek sokat betegeskednek, főleg most,hogy jön a hideg, elkerülhetetlen,hogy ne szedjen valamit össze. Baráti körömben akiket kérdeztem azt mondták pár hónap után jobb volt a helyzet,addig is próbálj valami immunerősítőt és vitamint adni neki, ha még nem tetted meg.(Kikó)
2010. okt. 21. 22:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok.Veszek vmi immunerősítőt Neki.
2010. okt. 22. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!