Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak az autisták fogják be a...

Csak az autisták fogják be a fülüket? 3 éves fiam gyakran befogja a fülét?

Figyelt kérdés

2023. dec. 16. 16:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ebben=engem
2023. dec. 16. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
65%
Az enyem [4] most fogta be szulinapkor, a boldog szulinapot dal alatt... :/ de inkabb zavarban volt. En is be szoktam fogni ha valami nagyon zavar. En biztos h szenzoros vagyok, mert megorulok a hangzavartol,ricsajtol , a csamcsogastol,ha vki hangosan nyel,szuszog,horkol. Vilagga megyek. Csak teljes sotetben es csendben tudok aludni is. Idegen helyen nem tudok wc re menni, 10 nap asszem a rekord. Es akkor csodalkozok h neha fura a gyerek. Rengeteg felnott van,aki fura meg bogaras,az nem vaj. De ha a gyereknek 1 tunete van, mar kodot kap es be van skatulyazva kb.
2023. dec. 17. 12:38
 13/14 anonim válasza:
Csak a kakira reagálnék: mióta kiderült a gyerekemrről, hogy cöliákiás (glutén),és nem eszik glutén tartalmú ételt azóta nem kemény a széklete.
2023. dec. 24. 00:01
 14/14 GJLarsFan válasza:
M I V A N ? ! Na, ne máár... Én nem vagyok autista (vagyis nem tudom magamról), de annak idején rengetegszer dugtam be a mutató ujjaimmal a füleimet.
2024. márc. 9. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!