Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 0-24be bezárva a gyerekkel?

0-24be bezárva a gyerekkel?

Figyelt kérdés

23 évesen lettem kismama

NULLA segítség

Úgy jellemezném magam hogy túlzottan is nyugodt ember vagyok/voltam most viszont magamra sem ismerek.

Bármennyire is hihetetlen 18 éves koromtol gyerekre vágytam. Minden szuletesnapomon ez volt az egyetlen kivansagom!

Leirni sem tudom mekkora oeom volt mikor megszuletett

Es onnantol semmi sem ugy tortent mint ahogy terveztem.

Egesz nap a fejemre van nove a gyerek

Ferjem dolgozik,keveset van itthon. Regen jartam fodraszhoz,pillashoz stb mar ezekrol teljesen letettem. Pedikuroshoz jarok csak ,oda is csak azert hogy a kormeim ne nojjenek be.

Es igen...ugy megyek oda IS ! Hogy a 2 éves izgága hisztis gyerek az olembe ul kozbe.

Folyamatosan be vagyok zarva vele

Ki se megyek mert amilyen hisztiket a boltba levag ninca idegzetem.

Parom folyton tesz erte hogy biztos az en nyakamon legyen mindig

Soha se vallalja el meg csak egy orara se

Boltokba se tudok szetnezni se mert csak ordit es ordit

Mar ott tartok hogy nem erdekel a gyerek

Szegeny egesznap huzna h jatszak vele de nincs kedvem,idegzetem

Mindig mindenert orditok vele,teljesen kifordultam magambol

Mindig csak zavarom h "menjel tvt nezni"(pedig ugy terveztem h marpedig nem lesz tv,hat lett...)

"Engem hagyjal beken"

"Nem erdekel a hisztid"

Idegileg teljesen ki vagyok mar tole

Alig varom mindig hogy ejszaka le tehessem aludni

Nincsennek barataim,ahogy anya lettem mind kipergett sajnos idovel...

2023. dec. 12. 16:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
14%

Pedig itt azt írják, hogy a jó anya 0-24-ben a gyerekkel van, a WC-n is!!!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. dec. 12. 17:22
 12/31 anonim ***** válasza:
89%
Ebbe bármelyik anya beleorulne. Valamiért csak együtt vagy a ferjeddel. Legalább pénze van? Hívj bébiszittert és egyedül menj vásárolni. Gyerekkel menj ki játszótérre,ha lefárad többet fog aludni, plusz neki a mozgásra van szüksége, te meg telefonozhatsz miközben játszik. Játszóház van? Ha nagyon hideg van mi odamegyünk. Gyerek torna, mondókás összejövetelek vannak? Gyereknek jót tesz, te meg kicsit kiszakadsz a napi jatszasbol. Mi úgy szoktunk bevásárolni, hogy engem kiraknak a boltnál és apjával kimennek a jatszóra, ha telefonálok jönnek értem vissza.
2023. dec. 12. 17:22
 13/31 anonim ***** válasza:
82%
Ez semmi! Majd amikor pár hónap múlva elkészül a 2. gyerek.
2023. dec. 12. 17:26
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Üdv a való világban. A gyereknevelés ilyen. Fárasztó, a gyerek hisztizik, nevelni kellene, hogy megtanulja, mit szabad és mit nem. Nem foglalja le magát egész napra. Mire számítottál? Hogy minden egyszerű, rózsaszín meg cukormáz? Lerakod a sarokba és ott marad? A férjed egy fasz, nem értem miért vagy még vele.
2023. dec. 12. 17:44
 15/31 anonim ***** válasza:
93%
Itt csak a férjedet lehet hibáztatni. A gyerek nem tehet arról, hogy megszületett. Ne kiabálj vele! :(
2023. dec. 12. 17:46
 16/31 anonim ***** válasza:
96%
14, lehet találgatni, hogy miért. Gyerekként gyereket vállal, nyilván nem tudná eltartani egyedül, így most ihatja a felelőtlen döntése levét. Vagyis inkább a gyerek, mert nem úgy bánik vele, ahogy megérdemelné.
2023. dec. 12. 17:48
 17/31 anonim ***** válasza:
90%
11: nem. Azt írták, hogy a gyerek nincs EGYEDÜL. Azt senki nem mondta, hogy csak az anya lehet vele.
2023. dec. 12. 18:35
 18/31 anonim ***** válasza:
94%
Én bölcsibe adtam,aztán munka. Sajnos ti még nagyon nem nőttetek fel a gyerekneveléshez. A hiszti meg alap 2 évesen mert nem tudja irányítani az érzéseit,pont hogy most kéne támogatnod mert később ez csak nehezebb lesz.
2023. dec. 12. 18:38
 19/31 anonim ***** válasza:
98%
Sajna párod szarik rátok.
2023. dec. 12. 19:11
 20/31 anonim ***** válasza:
16%
19. Vagy kidolgozza a bejit is, hogy eltartsa a csaját, meg a kölkét.
2023. dec. 12. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!