Itt van egy baba egy kocsiba bezárva, mit kell ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
10 perce sír, de olyan hangosan hogy az egész utcában hallani. Senki sehol.2019. nov. 19. 14:32
2/23 anonim válasza:
Hívd fel a rendőrséget azonnal. És ne menj sehova, amíg megérkeznek.
3/23 anonim válasza:
Csak szólok, hogy térfigyelő kamera biztos rögzít, ha nem segítesz és baja lesz, élő leszel véve!
Bár remélem kamu.
4/23 anonim válasza:
Sajnos én igaznak képzelem. Nagyon sok a felelőtlen szülő 😥 csak beugrik valahova, mert édesen alszik, de ott találkozik Máriával, akit ezer éve nem látott, s úgyis alszik a gyerek alapon még beszélgetnek hosszú perceket. Én is volt, hogy az autóban hagytam 3 percre, kicsit lehuzva hagytam az ablakot és persze nem volt 620 fok odakint, de rohantam szó szerint. Aludt. De többet sem hagyom. Az a gyomorgörcs azalatt a 3 perc alatt nem éri meg...
5/23 anonim válasza:
Rendőrséget hívd
Én is hagytam már a gyereket a kocsiba, bár én a kocsi melletti padra ültem le beszélgetni a parkolóban. Épp csak leültem, elforditottam a fejem a barátnőm felé és már ébredt is a gyerek. KB 5 másodperc volt, így én ott eldontottem hogy soha nem fogom a kocsiba hagyni.
7/23 A kérdező kommentje:
Eljöttem, mert letelt a munkaidőm.
2019. nov. 19. 16:31
8/23 anonim válasza:
Fél háromtól sírt? És te eljöttél mert letelt a munkaidőd? Addig nem jött senki a gyerekért. Mondd hogy kamu kérdés.
9/23 A kérdező kommentje:
nem kamu, de csak 20 percet voltam ott aztán eljöttem
2019. nov. 19. 17:02
10/23 A kérdező kommentje:
mondta egy öreg néni hogy ott marad addig szóval np
2019. nov. 19. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!