Itt van egy baba egy kocsiba bezárva, mit kell ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
10 perce sír, de olyan hangosan hogy az egész utcában hallani. Senki sehol.2019. nov. 19. 14:32
11/23 anonim válasza:
Tehát őriztél egy ordító gyereket egy öregasszonnyal, akit utána ott hagytál, hogy orditson tovább az idős idegennek majd csak oda ér anyuka vagy apuka. Hol a fenébe van a probléma megoldó képessége ezeknek a felnőtt embereknek?
12/23 anonim válasza:
És nem voltál képes rendőrt hívni?
Ugye tudod, hogy ez segítségnyújtás elmulasztása, amit törvény büntet? Nekem az első mozdulatom lett volna, hogy rendőrt hívok és addig el nem mozdulok a kocsi mellől, ameddig ki nem jönnek és ki nem szedik a kicsit. Borzasztó, hogy benned ez az alap segítségnyújtasi keszseg nincs meg, mert lejart a munkaidőd...
Az ilyen emberek után erzem azt, hogy az emberiség megérett a pusztulásra.
13/23 anonim válasza:
Nem írom le amit gondolok, mert jó eséllyel kitiltanának az oldalról 😡
14/23 anonim válasza:
Egy undorito egy "ember" vagy es meg finoman is fejeztem ki Magam 😡
15/23 A kérdező kommentje:
Én vagyok az undorító aki ott vigyázott rá 30 percet, még véletlenül sem a gyerek szülei legyenek a hibásak..
2019. nov. 20. 11:36
17/23 anonim válasza:
Igen te is az vagy, mert nem hivtál rendőrt. Tudod ingyenes a szám....
19/23 A kérdező kommentje:
Hívtam rendőrt és szomorú hogy én vagyok lecseszve meg én vagyok az undorító mikor az emberek 99% le sem szarta a gyereket csak sétáltak tovább. De persze én meg az öregnéni legyünk az undorítóak, a 2 ember akik egyáltalán foglalkoztak a babával a több száz ember közül.
2019. nov. 20. 17:53
20/23 anonim válasza:
Azért, mert ott álltál egy bezárt kocsi mellett nem azt jelenti, hogy vigyáztál rá. 30 percen keresztül üvölt egy gyerek egy bezárt kocsiban, nem az a megoldás, hogy elsétálok, várva a csodát esetleg még 1 órát hagyni ordítani hátha rosszul lesz. Ezért vagy felelőtlen, persze a szülőkről már inkább nem is beszélek. Nem ez volt a jó megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!