Hogyan lehet így nevelni?
Jaj, kérdező, unalmas vagy ezzel a kamuval!
Úgy vagy te Hevesben élő ember, ahogyan én váci püspök.
Ez volt életed első találkozása a roma kultúrával és próbálsz úgy csinálni, mintha nem ez lenne náluk a szokásos színvonal.
Sziasztok! Én roma vagyok illetve a párom is. Van egy 5éves kis lányunk illetve 6hós ikrek. Az életben nem beszéltünk így a gyermekeinkkel..Meg sem fordult egyikünk fejébe sem. Ha meg tudtok csinálni fel is tudjuk őket nevelni! Tiszteletre tanítjuk őket. Ahogy látjuk megy is van egy szinten roma kislány az oviba,kis lányom mindig visz magával valami ételt illetve italt(Kakaós csiga,kubu). Haza jött az oviból,megnéztem a táskáját és nem volt benne az étel. Annyira örültem(Nagyon válogatós).
Meg kérdeztem tőle ,,Kislányom te meg etted az ébedet?(Aznap tökfőzelék volt fasírtal a világért nem enné meg)
Azt mondta,hogy ,,Igen,mert a másik kislánynak nem tetszet az ebéd és bámulta az enyém,anya én oda adtam neki,ugye nem baj?’’
Lehet kis dolog,de én olyan büszke voltam rá. Azóta mindenből kettőt veszünk neki illetve a kislánynak,férjem is úgy jön haza a boltból. Vannak rendes roma emberek/nők/gyermekek is.❤️További szép estét!🤗
18!
Nem kell ez. Tényleg. Ellenkező hatást érsz el vele. Hidd el.
Fehér holló is van. Csak piszkosul ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!