Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerekek miért szeretik a...

A gyerekek miért szeretik a dinoszauruszokat, amikor félelmetesek?

Figyelt kérdés

Ha jól vettem észre, a gyerekek általában szeretik ezeket az őslényeket. Kis dínó figurával is simán eljátszanak.

De miért, ha ijesztőek?

Amúgy csak fiúgyerekek szeretik őket, vagy a lányok is?

2023. dec. 2. 21:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Négy lányom van, mindegyik imádja a dínókat. A Jurassic World Krétakori tábor az egyik kedvencük. Tavaly mind a négyen Bütyök (egy ankylosaurus a sorozatból) plüsst kaptak a dédimamától karácsonyra. Volt is öröm rendesen. Sokszor még most is azzal alszanak.
2023. dec. 3. 00:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig a játékmackó, plüssmackó volt tipikus kedvenc. Pedig a medve sem egy kedves, cuki állat.
2023. dec. 3. 00:40
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Neked valami hüllőfóbiád van, hogy ilyesztőnek találod a dinoszauruszokat?

Pont annyira ilyesztőek, mint egy bármelyik másik random állat.

2023. dec. 3. 00:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mint az ijesztőt látni leírva ly-nal.
2023. dec. 3. 06:52
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
A lányom is szereti a dínókat, nem csak a fiam. Amúgy, ahogy a 12-es írja, a medvék is ragadozó állatok, mégis sok gyerek kedvence a mackó. Meg sok más állat. A fiamnak például plüss kígyója is van.
2023. dec. 3. 08:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mitől legyen ijesztő neki egy 10-30 centis figura? Ne abból indulj ki, hogy te láttad a Jurrasic parkban, hogy tép szét egy T-Rex egy embert.

A gyerek csak játék formájában találkozik vele.

Ilyen erővel kérdezhetnéd, miért tetszik neki az oroszlán vagy a csimpánz, mikor már téptek szét embert.

2023. dec. 3. 11:39
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Kislánykoromban is nagyon szerettem a dínókat, imádom mai napig a Jurassic parkot. A férjemnek is megmaradt a dínómánia.

Érdekes, hogy én amúgy nagyon lányos lány voltam, de pl a munkagépeket is szerettem nézni.

2023. dec. 3. 13:16
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak aranyos dínós mesék, filmek is nem csak az emberevős gyilkolászósak. A gyerekek meg látják, hogy jajj de cuki, énekel, táncol, barátságos, kedves, persze hogy tetszik nekik. Aztán persze később mindenki rájön, hogy a dínók nem ilyenek voltak a valósságban. De aki olyan, annál ugyanúgy megmarad az érdeklődés, akár mélyebben is beleássa magát az illető a témába.
2023. dec. 3. 14:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
A kérdést nem értem. Sok gyerek PONT azért szereti őket, mert félelmetesnek és "menőnek" tűnnek. Épp ezért népszerűek a szörnyek meg különféle horror szereplők is a gyerekek közt. Az érdeklődő gyerekeket vonzzák a félelmetes dolgok, megmozgatják a fantáziájukat.
júl. 9. 04:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!