Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hozzon a Mikulás ajándékot...

Hozzon a Mikulás ajándékot avagy sem? Kinél mi a szokás?

Figyelt kérdés

Tehát.

Mikulás hoz csomagot ez alap dolog ami tartalmaz finom édességeket, DE! Hozzon e hozzá a Mikulás játekot is?!

Nálatok a Mikulás csak hagyományos Mikulás csomagot hoz vagy Mikulás csomag + játékot is?

2023. nov. 24. 01:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
67%
Csak csokit.
2023. nov. 24. 06:20
 12/24 anonim ***** válasza:
83%
Mivel kapnak csomagot az oviban és a munkahelyemen is, így csak pár minőségibb édességet vettem nekik. Játékot nem, karácsonykor úgyis kapnak. Maximum vmi apróságot, de az sem fontos.
2023. nov. 24. 06:48
 13/24 anonim ***** válasza:
89%
Valami apróságot szokott hozni. Ilyen írószer, matrica vagy kulcstartó kategória. Nehéz is, hogy mindnek más legyen, de ne irigykedjenek. Sajnos a gyümölcsöt ritkán eszik meg, az dísznek van meg hátha, aztán én eszem meg... csokiból meg rágcsákból bezzeg túl sokat is ennének.
2023. nov. 24. 07:09
 14/24 anonim ***** válasza:
83%
Nemrég volt a születésnapja és hamarosan karácsony, ezért csak édességet és gyümölcsöt kap.
2023. nov. 24. 07:34
 15/24 anonim ***** válasza:
86%
Nálunk a 2 evesnek könyvet hoz a Mikulás, mert imádja nézegetni, meg ha olvasunk neki. Édességet ritkán eszik, inkább a sosat szereti. Kap egy kis csomagot, amibe kap pl ropit, kekszet, de csak jelképesen. A könyv a fő ajándék.
2023. nov. 24. 07:40
 16/24 anonim ***** válasza:
86%

Apróságot igen. Most pl színezett, diafilmet, egy adventi könyvet, esetleg vicces zoknit.

Alapból a karácsonyi pizsamában szokta hozni, de még jó rájuk a tavalyi és van most elég pizsama.

2023. nov. 24. 07:57
 17/24 anonim ***** válasza:
83%
Apróságot igen, ami belefér a Mikulás zsákba. Kisautó, színező, matrica ilyesmi :)
2023. nov. 24. 08:11
 18/24 anonim ***** válasza:
42%
Nálunk édesség csomagot nem kapnak. 4 éven aluli gyerekek, egy-egy mikulás csoki, plusz egy-egy apróság (pl. könyv, vagy kicsi duplo kiegészítő, vagy egy műanyag állatka, vagy egy kisautó, stb.) az ajándék nálunk. Én így nőttem fel, ezt szeretném tovább vinni.
2023. nov. 24. 08:35
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
Én azon a véleményen voltam korábban, hogy szigorúan csak édesség legyen a csomagban. Viszont amikor egy rakás édességet összehordott a rokonság, akkor ezt gyorsan átgondoltam. A gyerekeim nem is túl édesszájúak, ha besegítek, se fogyna el. Ezért nem veszek. Könyvet, apróságot kapnak tőlünk, pl. egy kirakót, akkor azért mégis kapnak valamit tőlünk is, de nem az édességkupac duzzad.
2023. nov. 24. 11:16
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi olyan ajándékot adunk nekik, amiből tanul, hiszen cégvezetőt nevelünk belőle, amilyen a férjem. ☺ Tavaly például azt mondtuk neki, hogy a rossz gyerekek szenet kaptak régen. Ezen nagyon meglepődött. Főleg amikor a csizmácskájában megtalálta a kis brill követ, amit a férjem hozott neki. Elmagyaráztuk neki, hogy a gyémánt is szén. Eltettük neki felnőtt korára. Édességet nem veszünk neki, nem akarunk elhízott, cukorbeteg, lyukasfogú prolit nevelni belőle. Gyümölcsöt kapott a kis lecke mellé. 😊
2023. nov. 24. 14:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!