Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen paraméterekkel szerintet...

Ilyen paraméterekkel szerintetek 'ördögtőlvaló' egy xbox egy 5,5 évesnek?

Figyelt kérdés

Nagy mozgásigényű kislány.

Használtan gondolkodunk Neki egy olyan régebbi típusú xbox-ban, amihez van kinect, ami érzékeli a mozgást, és nem ülve, gombnyomogatósan kell vele játszani, hanem mozgással.

Tehát pl. egy mászkálós játéknál ha futni kell a szereplővel, akkor neki is helyben kell futni, ha ugrani kell, akkor neki is...stb.

3 féle játékban gondolkodunk, nem akarunk arzenált, hogy ezen lógjon állandóan:

Táncos (itt koreográfiát kell lekövetni, a pontosság alapján kap pontokat.)

Autós (ezt inkább kézmozdulatokkal kell irányítani)

Mászkálós (itt inkább a nagymozgások dominálnak)

Valahogy ebben a formában nekem ez szimpatikusnak tűnik, pedig nálunk nincs kütyüzés. Nincs tablet, tv is csak reggel, este 1-1 rövidebb.

De ennek látom értelmét, fejlesztő hatását, élményét; a játékidőt pedig erősen behatárolja, hogy jól el is fárad a mozgásban.

Ti mit gondoltok erről egy ennyi idős gyereknél?

Esetleg van saját tapasztalatotok?

2023. nov. 22. 14:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
39%

"Ilyen paraméterekkel szerintetek 'ördögtőlvaló' egy xbox egy 5,5 évesnek?

Borzasztóan az!

2023. nov. 22. 15:07
 12/40 anonim ***** válasza:
76%

"Ugyan mindegy az a napi fél óra ha rossz az idő."

> Ja, mert még esős napokon is csak naponta fél órát esik az eső. Életszerű.

2023. nov. 22. 15:25
 13/40 anonim ***** válasza:
64%
Hollandiában élek. Igen gyakran esik az eső és nem csak napi fél órát. A 4 éves korosztalytol kezdve minden gyerek kint játszik az esőben az iskola udvaron. Narancs riasztasnal vannak csak bent.
2023. nov. 22. 15:27
 14/40 anonim ***** válasza:
39%

"Legkésőbb iskolában úgyis kütyüzik majd, ha nem, kinézik."

Ha szar közösségbe adod.

Harmadikos lanyom még tévét is csak szökőévente néz, nemhogy kütyüzzön, mégse nézik ki, pedig nem Waldorfba, hanem teljesen átlagos általánosba jár, de az osztálytársai is hasonlók hozzá

2023. nov. 22. 15:43
 15/40 anonim ***** válasza:
14%

nem menj vele kirándulni biciklizni stb.

és kicsit ne használd kifogåsnak elviszed nagyot biciklizni kicsit tudod babakocsiban is tolni adig kiråndulåshoz meg ott a kenguru.

2023. nov. 22. 15:46
 16/40 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem ezt megfelelően fogod tudni kontrollálni. Ha nem gond anyagilag úgy sem, hogy direkt keveset használja majd, akkor én megvenném. De úgy tárolnám, hogy ne legyen szem előtt.
2023. nov. 22. 16:11
 17/40 anonim ***** válasza:
37%

Ahogy te érzed.

Ne kérdezz itt ilyet mert szetszednek,hogy képernyő elé akarod dugni a gyereket,hogy ne legyen vele gondod...

2023. nov. 22. 16:17
 18/40 anonim ***** válasza:
64%
Vigyázat, ősanya-invázió❗
2023. nov. 22. 16:28
 19/40 anonim ***** válasza:
63%
18 pontosan.itt vannak a null képernyős csodamamik akik mindig mosolyognak,nem néznek tévét sosem,mert jaj a gyerek istenem mi lesz vele...
2023. nov. 22. 16:39
 20/40 anonim ***** válasza:
57%
De jót röhögtem. Azt írja az egyik ilyen,hogy a rossz időből kevés lesz úgy is.:D Hol élsz te a Trópusokon? Nálunk 2 hete instant majdnem minden nap szakad egész nap. Ennél pont hogy már csak rosszabb lesz. Lehet itt másnak élmény,ha 0 fokba az ömlő esőbe áll a gyerekkel 4 órán át is akár,de ne vegyük már normálisnak. Ja meg,hogy az ő iskolájába nincs képernyőzés,ja hát a te gyereked egyetemre is úgy megy majd. Gondolom te se onnan írsz,micsoda példa,ha még is.:D Szerintem meg 0 baja lesz rossz időbe,ha pici időre játszik vele. El ne hidd kérdező,hogy ez így van,amit írnak ide. Én is azt hittem, utána megismertem élőbe igazi anyákat,csoportokba is arccal és névvel, több százan benne,nem ilyenek ám.:)
2023. nov. 22. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!