2 évesnek naponta mosni a haját illetve szárítani?
Naponta szoktam mosni a haját Nivea kids 2in1 samponnal. Kb. háta közepéig ér és elég sűrű haja van. Volt, hogy be akartam iktatni a heti 2-3 hajmosást, de eddig összekente evésnél néha a haját, amikor kajás kézzel megfogta, ugy hogy maradtunk a mindennapi hajmosásnál. A hajgumit nem viseli el egyáltalán és félek, hogy törné is a haját, mivel elég vékony szálú. Csatot egyaltalán nem próbáltunk még.
Ma szárítottam a hajamat és ő is oda jött mellém, hogy igen is neki is szárítsam. Kisse félszárazra meg is száítottam, és elötte befujtam egy Kemon márkáju jó minőségű hővédő spray-el. Vajon ezek mind nem tesznek rosszat a fejbőrének, ill. A hajának? Előre is köszönöm a válaszokat!
Amíg a pubertás beálltával nem kezdett el jobban zsírosodni, elég volt a heti egy hajmosás.
Én még felnőttként se mosok minden nap... Főleg azért is, mert a túltisztítás erősebb zsírosodásra ingerel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!