Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 évesnek naponta mosni a...

2 évesnek naponta mosni a haját illetve szárítani?

Figyelt kérdés

Naponta szoktam mosni a haját Nivea kids 2in1 samponnal. Kb. háta közepéig ér és elég sűrű haja van. Volt, hogy be akartam iktatni a heti 2-3 hajmosást, de eddig összekente evésnél néha a haját, amikor kajás kézzel megfogta, ugy hogy maradtunk a mindennapi hajmosásnál. A hajgumit nem viseli el egyáltalán és félek, hogy törné is a haját, mivel elég vékony szálú. Csatot egyaltalán nem próbáltunk még.

Ma szárítottam a hajamat és ő is oda jött mellém, hogy igen is neki is szárítsam. Kisse félszárazra meg is száítottam, és elötte befujtam egy Kemon márkáju jó minőségű hővédő spray-el. Vajon ezek mind nem tesznek rosszat a fejbőrének, ill. A hajának? Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. nov. 8. 19:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%
Azért "nem vagy normális" mert hővédőt kensz a hajara egy 2 évesnek. Én mindig megszaritottam neki, babakoraban is, semmi baja nem lesz tőle, hővédő vasalashoz kell, nem szárításhoz. Nem mosnam naponta, fogd inkább össze és akkor nem tudja osszekenni.
2023. nov. 8. 21:26
 22/25 A kérdező kommentje:
Szárításhoz is van hővédő, vagyis azt írja, hogy nedves vagy száraz hajra kell fujni. Igen lehet nem kellett volna, majd megkérdem a fodrászomat.
2023. nov. 8. 21:48
 23/25 anonim ***** válasza:
80%
Érdekes nekünk a bölcsibe összevan fogva a gyerek haja mégis odakeni a feje tetejére..nem számít h összevan fogva vagy sem,fiú vagy lány.
2023. nov. 8. 22:07
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Amíg a pubertás beálltával nem kezdett el jobban zsírosodni, elég volt a heti egy hajmosás.

Én még felnőttként se mosok minden nap... Főleg azért is, mert a túltisztítás erősebb zsírosodásra ingerel.

2023. nov. 9. 08:38
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen 24 es nyilván egy felnőtt nem ken homokot meg joghurtot a feje tetejére így valóban nem szükséges megmosni mindennap, nem is kell nem is jó.Heti 2x mosom.De egy gyerek aki a kajat a hajára keni én kimosnám..
2023. nov. 9. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!