Mekkora összegre vásároltok ajándékot karácsonyra a keresztgyereketeknek?
Figyelt kérdés
2023. nov. 5. 18:42
11/12 anonim válasza:
6-8e ft közt, de értelmes ajándékot kap, ami tetszik neki. Ha ez épp 5e lenne akkor annyiért, ha 10, akkor meg annyiért. 10en nem szoktam túlmenni. Meg a tesója is kap persze, ő kisebb, kisebb értékben, de nem azért, mert nem szánom rá, hanem mert épp 4500ért találtam olyat, amit neki szánok
12/12 anonim válasza:
4-5 ezer forint maximum. Mindene megvan, a nagyszülők is folyton elhalmozzák. A szüleinek (meg nekem is) az az elvünk, hogy fölösleges költeni olyan játékra, amivel játszik két percet, aztán kész. Mert így is olyan sok játékuk van, amit nem is használ.
Inkább valami hasznosat veszek, most már iskolás, így valamivel könnyebb. :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!