Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mentek a gyerekkel Halloweenezni?

Mentek a gyerekkel Halloweenezni?

Figyelt kérdés
Annyira felfújták most ezt a dolgot, mindenhol ilyet szerveznek, szerintem tök felesleges, de azért kíváncsi vagyok.
2023. okt. 29. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
36%
30as ezért a pokolra juttok mind🤣
2023. okt. 30. 11:32
 32/65 anonim ***** válasza:
64%

31 hat most már kezdek felni 🤣🤣🤣🤣

Csóri férjem is mert pont helloweenkor mert megszületni 🤣🤣

30

2023. okt. 30. 11:37
 33/65 anonim ***** válasza:
87%
Nekem tetszik a hangulata, partner voltam, hogy a gyerek is élvezze, kivéve a csokigyűjtést, az a része részben tolakodó, részben egészségtelen, de semmi bajom a dekorálással, beöltözéssel, Halloween partykkal. Arra figyelek, hogy környezetbarát legyen, minél kevesebb műanyaggal, pl.tököt faragunk, természetes anyagból készítünk dekorációt, amit mégis megveszünk, azt nem dobjuk ki, elrakjuk. Jelmez szigorúan házi készítésű. Nem értem a vitát, akinek nem tetszik, ne ünnepelje, ne dekoráljon, semmi gond, de ne morogjon arra, aki tartja. Nyilván azt mindenki egyénileg gondolja át, hogyha ő nem szeretné, de a gyerek igen, akkor mennyit enged neki megélni ebből az ünnepből. Pl baráti meghívásból, iskolai buliból kegyetlenség kizárni, de nem kötelező saját partyt rendezni vagy saját lakást díszíteni.
2023. okt. 30. 12:02
 34/65 anonim válasza:
22%

Nálunk nagyon nagy szokás.

Délután 4től este 9ig folyamatosan csengetnek. 30-40en összesen.

Megy a gyerek is természetesen:))

2023. okt. 30. 12:21
 35/65 anonim ***** válasza:
32%

Én keresztény vagyok és annak szerves része a karácsony. Az, hogy ezt hogyan ünneplem részletkérdés.

Te kelta vagy?

Igen, sokkal nagyobb valószínűséggel vagyok akár 1/1000 részben kelta, mivel a kettő közül csak az a valódi dolog. A kelták ugyanis egy indoeurópai népcsoport voltak, a kereszténység meg egy vallás, ami igazából sehol nem valós csak a fejedben, nem határozza meg a genetikád. Azt meg honnan tudnád megmondani hogy az egyik ük-ük-ük-ük-ük-ükanyád vagy apád 3000 évvel ezelőtt nem volt kelta? Pláne hogy egész Európát belakták?

2023. okt. 30. 12:48
 36/65 anonim ***** válasza:
41%
Egyébként a nagy vallásos emberek arcára lennék kíváncsi majd mikor meghalnak és nem fogja őket ott várni Isten, hogy megkapják a jutalmat a nagy önfeláldozó szent életükért
2023. okt. 30. 13:03
 37/65 anonim ***** válasza:
79%
Én hiszek Istenben, ennek ellenére szerintem a Halloween egy tök jó dolog. Hangulatos ünnep és vidám ami jó.
2023. okt. 30. 13:09
 38/65 anonim ***** válasza:
33%
Nem a hittel van a bajom. Viszont úgy gondolom, hogy nem lehet úgy leélni egy életet, hogy minden élvezetet megfosztassz magadtól annak a reményében, hogy majd egy olyan helyre kerülsz, ami egyáltalán nem 100%, hogy létezik vagy olyan formában, mint ahogy azt gondolják sokan
2023. okt. 30. 13:15
 39/65 anonim ***** válasza:
65%
39, ez max. az aszkétizmus "hitvallásaként" lehetne értelmezni, de se a katolikus, se a református hit nem tanít ilyet, hogy "vonj meg magadtól mindent, majd ráérsz boldognak lenni a síron túl". Nem. Sőt, Isten szemében bűn, ha szándékosan nem törekedsz arra, hogy boldog légy.
2023. okt. 30. 13:25
 40/65 anonim ***** válasza:
70%
39 viszont azt látom, hogy nagyon sokan itt azt is bűnnek érzik ha pl megünneplik a Halloweent, ami a gyerekeknek kimondottan jó móka, sőt láttam már Facebookon ilyen elvetemült elméleteket is, miszerint a Halloween a gonosz imádásáról szól
2023. okt. 30. 13:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!