Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mentek a gyerekkel Halloweenezni?

Mentek a gyerekkel Halloweenezni?

Figyelt kérdés
Annyira felfújták most ezt a dolgot, mindenhol ilyet szerveznek, szerintem tök felesleges, de azért kíváncsi vagyok.
2023. okt. 29. 21:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, neked felesleges, a gyerek élvezi. De zárd csak ki belőle, a társai mennek, a gyereknek lesz rossz érzés ha rajön hogy kimaradt belőle, de csak ne haladj a korral mert felesleges
2023. okt. 29. 23:45
 12/65 anonim ***** válasza:
64%
Mi megyünk. Lehetett jelentkezni, hogy ki szeretne nasit osztogatni, ez alapján állítanak össze egy térképet, van 2 gyülekezőpont, onnan együtt indulnak a csoportok. Már kb 5 éve rendszeresen meg van tartva a falunkban. Vannak akik kész rémkastélyt varázsolnak az udvarukra, mások pedig tök jó ijesztően díszített, ház elé állított pultokat készítenek. A gyerekek imádják.
2023. okt. 30. 01:59
 13/65 anonim ***** válasza:
15%
Gyál?
2023. okt. 30. 02:02
 14/65 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Sopronhoz közeli település.
2023. okt. 30. 02:12
 15/65 anonim ***** válasza:
69%

"Ennek nálunk, Magyarországon semmi hagyománya nincs. Egy átvett dolog, amiről a legtöbben azt sem tudják, hogy mi a története."

A karácsony is átvett dolog, 100-120 éve még karácsonyfát sem volt szokás állítani. Gondolom akkor azt sem szoktatok, mert gagyi átvett nyugati szokás.

2023. okt. 30. 05:32
 16/65 anonim ***** válasza:
24%

Én keresztény vagyok és annak szerves része a karácsony. Az, hogy ezt hogyan ünneplem részletkérdés.

Te kelta vagy?

2023. okt. 30. 05:46
 17/65 anonim ***** válasza:
65%

"Én keresztény vagyok és annak szerves része a karácsony."

De a karácsonyfa nem. Én meg nem vagyok keresztény, hanem pogány, és a Halloween is pogány ünnep, a tök csak olyan kelléke, mint a karácsonyfa a karácsonynak. Meg itt Magyarországon a többség is minden, csak nem keresztény :D

2023. okt. 30. 05:56
 18/65 anonim ***** válasza:
68%

Igen, nálunk is van a faluban halloweeni cukorgyűjtés pár éve, egészen kinőtte màr magát, tényleg klassz, kb. mint a filmekben, feldíszített házak, sok gyerek, jó hangulat.

Az enyém is megy, a nagyobbik, a féléves még nyilván itthon lesz.

Persze, itt is vannak ilyen konzervatív szülők az utcában, az ő gyerekük ki sem jöhet, szegények az ablakból szokták nézni :/

2023. okt. 30. 05:58
 19/65 anonim ***** válasza:
69%

A kisebbik gyermekem ebbe "nőtt bele". 6 éves, tavaly is voltunk csoki gyűjtésen.

Persze, hogy viszem...hisz tetszik neki.

2023. okt. 30. 06:01
 20/65 anonim ***** válasza:
61%

Mi nem szoktunk sehova menni,mert nem nagyon izgat ez az egész,de itthon mindig bulizunk a férjemmel és a gyerekekkel olyankor.

Viccesen beöltözunk,eszünk iszunk,mert pont október 31.-en halloweenkor van a férjem szülinapja,és azt ünnepeljük négyesben 😊

2023. okt. 30. 06:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!