Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen típusú babakonyhája...

Milyen típusú babakonyhája van a kislányodnak? Ki a gyártó? Esetleg, ha mostanában vetted, akkor hol?

Figyelt kérdés
2010. okt. 18. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én itt nézegettem:

[link]

A második oldalon az elsőn gondolkodom.

2010. okt. 18. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Én is itt nézegetem a konyhákat:-)Ki is néztem egyet,hogy megrendelem,de gondoltam megnézem milyen is valójában.Elmentem a Régióba(ahol sokkal drágább)és ott hatalmasat csalódtam.Áldom az eszem,hogy nem rendeltem meg!!!

A gondom az,hogy a méretek alapján sem tudom,hogy mekkora a konyha a képek alapján.Én nagyobbat szeretnék,3éves lesz a kislányom.

2010. okt. 18. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ha tehetem akkor netes vásárlás előtt előbb élőbe megnézem milyen is.Az én lányom még csak 1,5 éves így neki bőven jó az olcsóbb kicsi konyha mert a nagyobb szupibb hát azért 100ezer forintot nem ér meg.
2010. okt. 18. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 2 évvel ezelőtt voltam ilyen kiskonyha-dilemmában. Akkor volt 2 éves a lányom, de magas növésű, már akkor olyan 98 centi körüli magas volt. Direkt elvittem én is játékboltokba, hogy megnézzük élőben a konyhákat, mégis kb. mekkora a gyerekhez képest. (Ő persze nem tudta, hogy épp konyhát választunk, csak sürgött-forgott, nézelődött a boltban, én meg titokban "méreteztem). Persze mondanom sem kell, hogy a tizen-huszonezres csodák már akkor mind olyan kicsik voltak, hogy le kellett hajolnia hozzájuk.

Végülis az Auchanban vettünk konyhát, karácsony előtt minden évben szokták árulni a saját márkás játékukat. Méretre ez volt a legnagyobb, legmagasabb mind közül! 6000 Ft volt, szétnyitható, hosszúra, de ha összecsukom, akkor négyzet alapú, és körbejárható. Van benne sütő, hűtő, mosogató, tűzhely, ami világít és hangot ad, felül kis poc, és voltak hozzá edények, tányérok, bögrék, merőkanál, kés, stb. Azóta napi szinten nyúzva van, szó szerint cibálja át a lakáson a lányom, de kutya baja. 2 éve még elemet sem kellett benne cserélni. Szerintem az eddigi legeslegjobb játékvásárlásunk volt ez. Ha még tudsz várni pár hetet, várd meg, míg elkezdik az Auchanban a karácsonyi játékvásárt, szerintem biztos az idén is kapni lehet majd!!!

2010. okt. 19. 01:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi két éve a tescoban vattünk,a saját márkás konyhájukat. nagyon meg vagyok elégedve vele. most már 5 éves a lányom de szívesen játszik vele. nem is olyan kicsi.
2010. okt. 20. 21:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Innen rendelek én is.
2010. okt. 21. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!