2,5 éves kislányodnak hanyas lába van?
Én ma vettem egy szandit az enyémnek, és nagyon megdöbbentem, hogy 25-öst kellett neki venni... Még van 24-es szandija, de már lelóg róla picit a nagylábújja. Iszonyatos tempóban nő a lába.
13 hónaposan 21-es volt az első cipője.
Nektek hanyas kell?
Ja, és 103 cm (14,5 kg)
Háát, nekem két kislányom van, a nagyobbik szeptemberben lesz 4 éves, és a paraméterei olyanok, mint a Te kislányodnak.
Ebből számomra az jön le, hogy arányos kislányod van, csak éppen az átlagosnál nagyobb. Gondolom apával ti sem vagytok kis növésűek...
2,5 éves, cipő 24, szandál 25-ös kell neki.
Azt hiszem, neki is 21-es volt az első cipője 1 év körül.
De az én lányom nem ilyen magas, mint a tied, szerintem ő még nincs 1 méter (1 hónapja 97 cm volt), és kb 14,5 kiló.
Igen, 4 évesnek szokták tippelni, és még csak egy hónapja múlt el 2,5. :) Mi sem vagyunk éppen aprókák, én 175, apja 185 cm. Anyukám már most azon aggódik, mekkora lesz az unokája... :) Nekem is voltak anno párkereséskor gondjaim a pasik magasságával, de csak meglett a nekem való :)
Köszi a válaszaitokat!!! Csak kicsit szeretek statisztikázgatni :)
Szandálja 25-ös, de vettem egy cipőt nek, ai 26-os
Szeptemberben lesz 2,5 éves.
15 kg, de "csak" 94 cm.
Nekem pont ebben a hónapban 2,5 éves a kislányom, szinte ugyan ekkora csak ő 16 kg. Jó húsban van, de nem az a nagyon duci. :) (pedig mi apával nem vagyunk nagy darabok, sőt anyósomék kimondottan alacsonyak)
25-ös cipői vannak neki is.
Nekem 2,5 éves fiam van, de a születési súlyától számítva a max-ot nőtte és súlyban is azt követte. 101 cm és 18 kg a lába pedig 25 és 26 között van. 11 hósan indult el és az első cipője januárban 18-cas volt. Nem tudom ti milyen magasak vagytok, de a lánykád szép magas!
Unoka hugi fejlődött ilyen szép szál lánykává.
Hét évesen 31-32 a cipő mérete ( cipőtől függ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!