Mit mondanátok az 5 éves gyereketeknek ha istenrol vagy a nemzetrol kérdez?
Pl most kérdezte miért vannak kint a zászlók én meg mondtam hogy a forradalom miatt .
O meg kérdezte mi az a forradalom?
En meg azt mondtam amikor a gonoszok harcolnak a jok ellen, ennyi elég volt neki szerencsére.
Istenrol is szokott kérdezni mikor megyünk valahova és vannak szobrok kérdezi kik ők?
És akor akarva akaratlanul szoba jön a történet mi történt Jézussal.
Plusz mi falun élünk itt néha viszik az összes ovodast templomba ilyen látogatás szeruen, akor is kérdezett hogy mit csinal a pap és mit imádkozik meg hogy mi az egyáltalán hogy imádkozás.
És nem tudod a válaszokat a kérdéseire?
Vagy mi a gond??
Istenre én se mondom hogy nincs pedig én alapvetően ateista vagyok .
De ha arra tanítanam hogy hazugság az egész az benne lehet hogy rossz dolgot okozna vagy nem?
1# az a baj nemtudom mennyit mondjak el és mi az amit ne .
Ilyen korban szerintem nem kell teljesen tudniuk mindent.
Pl a háborukrol hosi halottakrol
nagy csatakrol vagy a Jézus történet reszleteirol mesélni meg korai nem?
6#Én ennyire nem akarok vallás ellenes lenni vegulis nem.baj ha hisz az ilyesmiben mert alapvetően ez egy szép történet.
A világunk meg durva és kegyetlen szóval minél tovább hisz az ilyesmiben vegulis annál boldogabb az ember szerintem.
Istenről: miért ne mondhatnám, hogy nem létezik? Legalábbis abban a formában, ahogyan legtöbbször beszélnek róla. AZ őszinteséggel csak jó példát mutatsz.
Nemzet: ez még egyszerűbb. Csak emlékeztetem rá, hogy vannak emberek, akik más nyelven beszélnek, akik egy nyelvet beszének viszont, azok rendszerint egy nemzethez tartoznak stb.
Egyébként marhára nem mindegy, ány éves.
Meséld el neki ,hogy 56 az ellenforradalom volt😄
Pont aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!