2,5 éves gyereketeknek van kedvenc színe? Mennyire ragaszkodik hozzá? Pl olyan színű ruha, ceruza stb
Figyelt kérdés
2022. febr. 8. 13:06
1/8 anonim válasza:
Lányomnak a rózsaszín, de nem tudom honnan jött, én nem igazán rajongok érte, tőlem biztos nem látta. Elsősorban ruhákban szereti.
2/8 anonim válasza:
Lànyomnak is a ròzsaszìn, ìgy van kòdolva, pedig nekem nincsenek ròzsaszìn dolgaim. Felvesz màs szìnt is, de ha van vàlasztàsi lehetősège bàrmiben (ruha, ceruza, matrica, jàtèk) a ròzsaszint vàlasztja :)
5/8 anonim válasza:
Egyiknek se volt. Se a lánynak, se a fiúnak.
6/8 anonim válasza:
A lila volt már akkor is a kedvenc (meg a rózsaszín), ha van lehetősége ezeket a színeket választja (pl játékoknál stb)
7/8 anonim válasza:
kéket szereti, pl kék fogkefe jobban tetszett mint a rózsaszin, hiába kislány
ruha viszont alapból inkább lányos szinü van neki, de ott nincs konkrety, amit jobban kedvel
8/8 anonim válasza:
Piros és sárga, ruhában nem, de vannak dolgok, például a sárga pohár, vagy sarga labda, piros ceruza, piros szék stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!