Amikor elkapta a 2,5 éves gyereketek a hányás-hasmenés-lázas vírust, hova ment a hányás-hasmenés?
1, még én is bepelenkáztam magam, amikor úgy elkaptam ezt a vackot, hogy a gyenge gátizmom miatt nem jutottam ki a wc-re és összef... mindenem.
Valószínűleg attól fél, hogy nem ér ki időben. Sok türelem kell hozzá.
Nyugodtan add rá vissza a pelust, pár hét és ő maga nem fogja engedni hogy ráadd.
Amúgy is bőven van ideje leszokni róla.
En mèg 3 èves kora utàn is volt 1x, hogy visszapelenkàztam, mikor ment a hasa. Elhagyta utàna ùjra a pelust.
Adj neki egy kis időt, lehet, hogy nem bìzik mèg ùjra magaban. Ha màr egyszer leszokott, nem lesz ùjra pelenkas.
5# ennyi eszed van. 😁😁😁
Neked se való gyerek.
Csak a gyereket sajnálom hogy ilyen traumának teszed ki, hogy összefosatod vele az ágyát.
Aztán egy életre rettegni fog, hogy hol jön rá a hasmenés, és nem fog tudni rá megoldást találni, mert a buta anyja nem engedte neki hogy pelenkát hordjon.
Beteg! Érted az agyaddal? Beteg bmeg. Aki beteg, az ápolásra szorul, és ha ahhoz pelenka kell, akkor az kell! Kortól, nemtől függetlenül.
Egy kisebb vödör ilyenkor az agy mellett fosival eddig kiert a gyerek es vodorrel ulve a, wcn ugye volt hogy jott alul felul meg nalunk szuloknel is.. A pelust ajanlanam ilyen kicsinel de a kis vödör hanyas esetben mindig ágy mellett legyen
Mi Igy csinaljuk Ha elkapta egesz csaladot mindenkinel volt egy kis vödör
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!