Akinek van fia és lánya vagy egyik csak, igaz lehet hogy fiú inkább anyjára míg lány apjára hasonlít? :D
Nem tudom, honnan szedted ezt a hülyeséget, kérdező.
Teljesen véletlenszerű, melyik gyerek kire hasonlít.
Fiam tiszta apja. Nagyon durván.
Lányom tiszta én. Annyira nem durván 😅
Szóval nálunk nem jött be
Nem törvényszerű, erre én nem alapoznék. Rengeteg ellenpéldát ismerek. A miénk monjuk nem az. Nálunk is tiszta olyan a fiam, mint én vagyok. Amikor hisztizik, akkor is. Pontosan ahogy írod, azt is örökölte, amit nem kellett volna. :D
A lányom viszont teljesen apja. Higgadt, nyugodt, visszafogott, még a dackorszak is elkerüli. Emellett külsőre is totál olyan, hozzám semennyire nem hasonlít. És úgy rá is van tapadva az apjára, mint egy matrica.
Szóval a mi példánk megnyugtathatna, de mondom, ilyesmire alapozni badarság lenne, ez csak mendemonda.
Szerintem is hülyeség, vagy igen, vagy nem :)
Mint pl. a terhesség alatti rosszullét lánnyal/fiúval...
Nálunk mondjuk pont bejött, tiszta olyan az egy éves fiam, mint én. (Legalábbis külsőleg, belsőleg még nem tudom. Nem tartom 100% főnyereménynek magam, de valószínűleg így is jobban járna, mint a valószínűleg nárcisztikus apukával... ha külsőre hasonlítana rá, az nem zavarna.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!