Két (lány) unokatestvér mennyire fog szerintetek így hasonlítani, ha a szüleik így rokonok?
Az én férjem egy egypetéjű ikerpár egyik tagja. A nővérem pedig az ikerpár másik tagjának a felesége. Mi ketten nagyon hasonlítunk, például múltkor egy vadidegen nő megkérdezte, hogy ugye az én testvérem xy, mert annyira hasonlítunk (őt ismerte, rólam csak hallott).
Nekik van egy 2 hónapos babájuk, nekünk pedig 4 hónap múlva születik. Sokszor felmerült már bennünk, hogy vajon a lányok (mind a kettő lány) mennyire fognak így hasonlítani?
Mi amúgy csak féltesók vagyunk, de jobban hasonlítunk, mint az átlagos testvérek, például én az édestestvéreimmel nem hasonlítunk így egymásra, valahogy a féltestvéremmel a közös szülőnkre ütöttünk.
Tudom hogy az egész csak találgatás, de szerintetek lehet, hogy jobban fognak hasonlítani, mint egy átlagos unokatestvérpár?
Genetikailag mintha féltestvérek lennének, az apai gének tk ugyanazok mindkét esetben.
Tehát kb mint a testvérek, olyan lesz a hasonlóság.
És akkor most jön az, hogy te sem hasonlítasz az egyik testvéredre, csak a másikra... tehát lehet, hogy ég és föld lesz a 2 gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!