Asdadsaddsadasd kérdése:

Mennyire rokonom?

Figyelt kérdés

Hali! A helyzet a következő, végre találtam egy lányt , aki tetszik és nagyon jól meg értjük egymást, de aztán véletlen kiderült hogy van egy közös rokonunk!!!

Az én első unokatestvérem a kiszemelt lány másodunokatestvére anyai részről....a kérdésem a következő lenne. Emiatt lehet e köztünk valami ? Vagy túl közeli rokon ahhoz? nagyon belebonyolódtam X_X

2017. szept. 29. 16:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Apám tesójának a gyereke első unokatestvéreim, anyám tesójának a gyereke szintén, de nekik egymáshoz semmi közük. Azt nem írtad, hogy neked anyai vagy apai részről első unokatestvér aki a kiszemelted másodunokatesója. Tehát ha apám tesójának a lánya össze akarna jönni anyám unokatesójának a fiával (tehát az énmasodunokatesómmal) akkor no problem.
2017. szept. 29. 16:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Apám részéről van ez a rokoni szál
2017. szept. 29. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ok. fogod magad, ábrázolod a családfádat, rajta az első unokatestvéreddel. Majd az ő családfáját is, rajta a csajjal, aki tetszik, majd az ő családfáját is. Ha csak az az egy kapocs van, megmenekültél, bár mindkettőtök rokona az első unokatestvéreddel, nem számít. A családfát elég mamáig-papáig rajzolni.

Ui.: azzal vigyázz, mit szól majd hozzá a család.

2017. szept. 29. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
*unokatestvéred
2017. szept. 29. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor nyilván nem rokonod.. azért ez annyira nem bonyolult :) Akkor az első unokatestvérednek az anyja neked nem rokonod nemde? Akkor az ő rokonai hogy lennének rokonaid?
2017. szept. 29. 19:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem,ez a lány a te unokatesvéred anyai nagypapa/ nagymama testvérének az unokája.Azaz vérszerint nem a rokonod.
2017. szept. 29. 19:33
 7/9 A kérdező kommentje:
én bele bonyolódtam :)) apám és az első unoka testvérem anyja testvérek
2017. szept. 29. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:
De ha az első unokatesód (legyen Gizi) anyja a te apád testvére, akkor neked is ugyanolyan rokonod ez a kiszemelt csaj. Azt írtad,hogy anyai részről Gizi másodunokatesója, de akkor a tiéd is. Mivel Gizi anyja a te rokonod is. Ha Gizi apjának lenne rokona ez a csaj, most tök mindegy hányad fokon, akkor ahhoz nem lenne semmi közöd mivel Gizi anyai ágról rokonod. Nem igaz, hogy ilyen sötét vagy, te tudod, hogy ki kinek a rokona nálatok, akkor nem igaz, hogy nem bírod kitalálni 😀
2017. szept. 30. 23:06
 9/9 anonim válasza:
Dugható
2017. okt. 1. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!