Rokonom tartozik nekem, de nem nagyon tudja megadni. Mit tegyek?
Egyik rokonom tanárként dolgozik és eléggé el van adósodva a fizetésének a nagy részét a bank viszi el,így az anyjánál lakik.
Lassan 2 éve annak hogy adtam neki pénzt,de tavaly nyáron is mondtam neki,hogy a nyári szünet alatt menjen el dolgozni,hogy legyen egy kis pénze,de jött a kifogás,hogy ezért meg azért nem jó.
Megígértette velem,hogy egy másik rokonomnak ne mondjam el,mert még neki is tartozott,de az is nagy nehezen adta meg neki.
le van papírozva?
ha nem, akkor bukta.
mennyivel tartozik?
Én valószínűleg hagynám a dolgot.Viszont soha a büdös életben nem állnék vele szóba többet.És elmondanám a közös ismerősöknek,hogy jártam vele és hogyne adjanak neki kölcsön.
Te tudod,hogy mennyire kell az a pénz.Ha nagyon,akkor vigyél magaddal 1-1 erősebb havert és fenyegesd meg,kérd vissza,akár részletekben,amennyije van, adja oda.Vagy valamilyen értéktárgyát adja akkor oda helyette(Elektronikai eszközök,ékszerek stb).Esetleg az anyjával is beszélhetsz.
DE mondom én hagynám a fenébe ,felé se néznék többet.És jó tanuló pénz lenne,hogy soha senkinek. Oldják meg.
Ha nem adsz kölcsön, elveszted a barátodat.
Ha kölcsön adsz, elveszted a pénzt és a barátodat is.
kínai közzmondás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!