Valaki, aki tudja a választ? Igazából egy megerősítésre lenne szükségem. Dédnagyapám testvérének az unokája (még ha távolról is) de rokonom, ugye? Mert én úgy tudom, sokak szerint viszont csak a szüleimnek rokonja, nekem már nem. L/17
Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 21:48
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2016. nov. 13. 22:18
5/9 anonim válasza:
Aki a szulodek rokona, az neked is rokonod. A szuleid verebol vagy. Igen, o a harmadinokatesod.
6/9 anonim válasza:
Nem lehet harmadik unokatestvér, mert a testvérének csak az unokája. Az ő gyereke lenne a harmadik unokatestvéred. Ő amolyan két és feledik unokatesód. Csak ezt a kifejezést nem használják.
7/9 anonim válasza:
Bocsi, tenyleg, egy generacioval odebb van. Ket es feledik, ez jo :)
8/9 A kérdező kommentje:
Szóval végülis rokon, de nem közeli.. Köszönöm szépen! :)
2016. nov. 13. 23:14
9/9 anonim válasza:
Az ilyenre szoktuk azt mondani,hogy valami retye-rutyánk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!