Édesanyám másodunokatestvére nekem kicsoda? Rokonom egyáltalán?
Figyelt kérdés
2017. szept. 6. 22:01
2/8 anonim válasza:
Nincs rá szó, távoli rokonod. Lehet, hogy van vérségi kapcsolat, lehet, hogy nincs. Anyukád biztos tudja.
3/8 anonim válasza:
Valamelyik ükapád és ükanyád neki dédapja és dédanyja. Tehát van vérségi kapcsolat, igaz, édes kevés.
4/8 anonim válasza:
Neked is unokatestvéred, de nagyon távoli.
5/8 anonim válasza:
Harmadnagynénid vagy harmadnagybácsid. :) A megadott link hasznos lehet, ha kérdésed van még:
6/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy az a harmadunokatestvér.
7/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy ő mi neked, de a gyereke a harmadunokatesód
8/8 anonim válasza:
Testvérek = akik apjuknak, anyjuknak a GYEREKEI
Unokatestvérek = akiknek a nagyszülei azonosak, tehát ők UNOKÁIK ugyanannak a szülőpárnak
Másod unokatestvérek = akiknek dédszülei az azonosak, azaz: DÉDUNOKÁIK egy szülőpárnak
Harmad-unokatestvérek = akiknek ükszülei azonosak, azaz a harmad-unokatestvérek ÜKUNOKÁIK egy szülőpárnak.
Testvéred a te gyermekednek nagybátyja vagy nagynénje.
Unokatestvéred a te gyermekednek unoka-nagybátyja vagy unoka-nagynénje
Másod-unokatestvéred a te gyermeked déd-nagybátyja vagy déd-nagynénje.
E gondolatmenet mentén a kérdésedre a válasz : édesanyád másod-unokatestvére neked déd-nagybátyád vagy déd-nagynénéd.
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!