Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kreativ anyukák? Advent .

Kreativ anyukák? Advent .

Figyelt kérdés

A múltkor baba/gyerekszoba kapcsán kiderült mennyi kreativ anyuka van itt a gyik-en

Közeleg advent aki ünnepli és nem talált még ki semmit nekik egy pár ötlet:

[link]

[link]

[link]

[link]

akár magyar felirattal is:

[link]

aki nem édességet ad:

[link]

2010. okt. 18. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szuper, köszi!

Épp azon törtem a fejem, mit kéne beletenni a "naptárba".

Nálunk padlóvázába tett faágak lesznek a naptár alapja, azt hiszem fodros fűz vagy mi, le kell húzni a kérgét és fehéren szárad meg.

Kicsi papír tölcséreket lógatok fel rá a megfelelő számban, azokban lesznek az apróságok.

Sőt! Mivel a felnőttek közt nálunk nincs karácsonykor komoly ajándékozás, ezért minden karácsonyi összejövetelre a családdal viszek 1-1 ilyen "fát", mert nálunk mindenki szeret játszani, szereti a zsákbamacskát. Csak abban másabb dolgok lesznek elrejtve. Mondjuk jókívánság-sütik.

Adrienn

2010. okt. 18. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a tippet,én is csinálok ebben az évben adventi naptárat,és fogalmam se volt,h miket rakjak bele... De mostmár lesz ötletem,köszi.

Én papírdobozból csinálok házat,és az ablakok lesznek a napok összevissza,az ajtó meg a 24-e!Abba vmi nagyobb ajádékot tervezek! :)

Minden jót Nektek.

2010. okt. 18. 14:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szivesen.

Úgy tervezem hogy időröl időre válogatok majd ilyen ötleteket mert miattatok érdemes...

2010. okt. 19. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!