Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kreatív anyukák, milyen...

Kreatív anyukák, milyen papírt használjak?

Figyelt kérdés

A gyerekszobába a csillárról szeretnék cérnával lelógatni madarakat, pillangókat. Milyen papírt használjak hozzá? A karton szerintem vastag, az origami papír meg nem vékony ehez?

Köszi ha segítetek

2010. jún. 12. 11:50
 1/4 anonim válasza:

Nos, én nem vagyok anyuka, de szerintem elég az origami papír. Esetleg a papír-írószer boltba biztos segítenek.

Kellemes hajtogatást! :)

2010. jún. 12. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:
A pausz papír is nagyon jó, mert van tartása, több színben kapható, áttetsző, így átszűrődik rajta a fény. De lehet kapni A4-es kartont, aminek mindkét oldala színes. Ennek is van tartása.
2010. jún. 12. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Fotókarton.

Vékonyabb a sima kartonnál, kreatív dolgokhoz a legjobb.

Anya és bölcsis gondozónő egyben

2010. jún. 14. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is fotókartont javasolnék. Sú, ha nagyon kreatívnak érzed magad :)) akkor azt mondanám, csak a merevítő körvonal legyen abból, belseje pedig színes selyempapírból, v így színes árnyékot vet majd a falakra, amit figyelni külön élvezet lesz a babádnak!
2010. jún. 14. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!